Wednesday, July 28, 2021

Extensii din par natural impletite?

Must Read
13Daca nu ati incercat pana acum sa va aplicati extensii atunci merita sa discutati cu hair stilistul vostru despre extensiile din par natural. In anul 2013 sunt la moda atat extensiile naturale cat si perucile.

A trecut vremea cand femeile evitau sa poarte peruci, acum exista peruci din par natural care aplicate sunt discrete. Multe femei din Romania poarta peruci, iar cand le vedem pe strada credem ca asa este parul lor propriu, cand defapt ele poarta peruci.

Vrei sa iti prinzi parul in coada dar lungimea parului propriu este prea mica iar volumul la fel? Ce e de facut te intrebi? Sa iti achizitionezi o coada din par natural in acest caz?

Ei bine, extensiile de tip clip on, microring sau cheratina se pot coafa si in coada! Daca totusi optezi pentru o coada atunci va trebui sa te gandesti ce gramaj sa aiba acea coada, si va trebui sa ti cont de faptul ca cel mai probabil daca nu o aplici cum trebuie se va observa ca porti o extensie tip coada!

Care este diferenta intre o coada din par natural si extensiile din par natural indiferent pe ce sistem de prindere ar fi ele? Ei bine, diferenta este ca o coada din par natural o putem purta doar atunci cand ne prindem parul in coada, dar extensiile le putem purta tot timpul, indiferent de coafura pe care ne-o dorim.

- Advertisement -

Extensiile se pot impleti foarte usor, fie ca aveti aplicate clip on, microring sau cu cheratina, in anul 2013 inca sunt la moda impletiturile tip “peste” adica fishtail.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice: Ana Maria Popescu, argint în proba de spadă, după o finală dramatică

Campioana olimpică de la Rio a fost la un pas să cucerească cea mai străluicitoare medalie! După primele trei...
- Advertisement -

More Articles Like This