Friday, March 29, 2024

Extensiile din Par Natural sau Extensii Sintetice ?

Must Read
Cred ca nu extista femeie pe planeta asta sa nu fi auzit despre extensii! In Romania exista in magzinele online extensii din par natural si extensii confectionate cu fir sintetic. Cele mai cerute la ora actuala sunt extensiile din par 100% natural. Invata si tu diferenta dintre extensiile sintetice si cele naturale ca sa decizi care sunt cele mai potrivite pentru tine. Extensiile au devenit populare, unele femei le considera o necessitate datorita faptului ca intr-un scurt timp pot avea un look nou, cu un volum bogat si lungimea pe care si-au dorit-o dintotdeauna.

9

Extensiile din par uman sunt cele mai scumpe din cauza faptului ca ofera un look natural si au o rezistenta foarte buna. Trebuie sa fiti informata inainte de a lua decizia achizitionarii extensiilor sintetice sau din par natural. Extensiile din par natural trebuie intretinute, ele necesita o atentie mult mai mare decat cele sintetice, deoarece necesita hidratare in permanenta, varfurile avand cea mai mare nevoie de vitalizare.

Click aici pentru a accesa magazinul !

Exista diferite tipuri de extensii din par natural, categoriile sunt in functie de calitatea parului folosit pentru crearea extensiilor. Cu alte cuvinte, cu cat platiti mai putin pentru extensii, cu atat vi se va oferi o calitate a parului mai slaba. Este foarte important atunci cand achizitionati extensii din par natural sa aveti certitudinea calitatii parului, iar extensiile sa nu contina fir sintetic. Exista magazine care comercializeaza extensii din par natural amestecate cu fir sintetic, acelea se vor distruge foarte usor si dupa scurt timp vor capata un aspect neplacut.

Nu va speriati, nu este atat de greu sa intretineti extensiile din par natural. Va recomand sa folositi cat de des o masca de calitate pentru extensii, si puteti folosi ulei de argan, sau lapte de cocos pentru a hidrata varfurile extensiilor. Extensiile din par natural se pot indrepta cu placa sau ondula, se pot vopsi sau decolora, cele sintetice nu se pot vopsi, iar daca folositi o placa sau un ondulator le puteti distruge foarte usor (plasticul se topeste la caldura).

Extensiile sintetice sunt facute sa arate aproape ca si parul natural, dar daca veti avea ocazia sa cantariti un set de extensii sintetice si unul din par natural, veti constata ca cele sintetice sunt mult mai grele. Ca si aspect sunt mult mai lucioase decat cele din fir uman, iar daca discutam de pret acesta este foarte mic in comparativ cu cele natural.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x