Friday, March 29, 2024

Afiliere cu Web is Yours – Retea de afiliere

Must Read
Cu toate că majoritatea bloggerilor se apucă de această meserie din pasiune și nu pentru bani, vine un moment în care trebuie să își monetizeze munca într-un fel sau altul. În momentul în care treci pe domeniu propriu investești nu numai timp (care este neprețuit), ci și bani. Este normal ca într-un fel să îți recuperezi cheltuielile de ordin material. Una dintre cele mai populare metode de monetizare a unul site este marketingul afiliat.

Ca o scurtă introducere în lumea marketingului afiliat trebuie să știți că aici totul se bazează pe performanță. Autorului site-ului este plătit doar dacă un vizitator care a dat click pe un banner (sau alt instrument) cumpără sau realizează oricare altă acțiune cerută de comerciant.

De curând minunatul .ro s-a îmbogățit cu o nouă platformă de marketing afiliat. Este vorba de Platforma de afiliere Web Is Yours care pune la dispoziție afiliaților un sistem rapid de plată și acces la zeci de campanii pentru branduri cunoscute din România. Pentru comercianți platforma oferă o bază largă de site-uri/bloguri pe care să își poată desfășura campaniile, asta asigurând în primul rând o vizibilitate bună online. În plus, puteți câștiga 500 de lei pentru fiecare comerciant pe care îl convingeți să se înscrie în sistem și 10 lei pentru fiecare afiliat.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x