Thursday, March 28, 2024

Calitatea extensiilor de par

Must Read
In afara de modalitatile de prindere al extensiilor, acestea sunt de diferite calitati. In functie de parul din care sunt concepute, se impart in mai multe categorii. Daca ati achizitionat extensii, indiferent pe ce sistem de prindere, poate ati observat ca unele extensii dupa scurt timp se fac “ca matura”, se incalcesc, nu mai sunt matasoase si incep sa capete un aspect “sintetic”.

18

Extensiile din par natural de calitate superioara sunt acele extensii care dupa ce le spalati de mai multe ori au aceasi stralucire, nu se incalcesc indiferent daca le inveliti intr-o esarfa pe timpul somnului sau nu. La atingere extensiile care sunt de o calitate superioara sunt exact ca si parul nostru propriu, cu o mica diferenta de grosmie probabil a firelor de par din extensii. Aceasta diferenta este din cauza provenientei parului. Se spune ca parul provenit de la donatoari din India este de o calitate foarte buna, este matasos, iar firul de par nu este gros.

Poate ca ati auzit ca cele mai bune extensii ar fi cele care nu sunt filate. Am incercat si extensii care nu erau filate, dupa prima spalare si-au pierdut stralucirea, deoarece erau confectionate din fire sintetice care imita parul natural. Nu exista femeie care sa aibe acelasi volum la par la radacina si la fel sa fie si la varfuri. O fabrica atunci cand colecteaza parul de la donatori, indiferent ca ar fi vorba de par de origine indiana sau europeana, il colecteaza sub forma de coada, iar apoi in urma unor procese se confectioneaza extensii de par.

O extensie de par confectionata dintr-o coada de 70 cm sa spunem, ar trebui sa se taie cam 20-25 cm minim din acea coada ca sa avem o extensie de 45 cm nefilata! Atunci cum poate sa creada lumea ca exista extensii de 70-80 cm nefilate??? Asta ar insemna ca acele extensii s-au confectionat dintr-o coada a unei donatoare de 1m, 1-20 m si se vand la un pret foarte mic?

Este absurd, dar firmele isi fac reclama ca vand extensii nefilate! Va doriti extensii din par natural de o calitate superioara? Atunci cumparati extensii din par natural fara fir sintetic, care sunt “filate” (defapt nu sunt filate, asa este parul de la donatoare, este ca si al nostru) ! Sa nu uitam ca firul de par uman este gros la radacina si subtire la varfuri.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x