Friday, March 29, 2024

Ce sunt extensiile de par?

Must Read
Exista doua feluri de extensii: sintetice si din par natural. Indiferent ca este vorba de extensii sintetice sau din par natural, acestea se impart in cateva categorii mari in functie de sistemul lor de prindere: extensii de tip clip on, extensii cu cheratina, extensii cu microring, extensii cu banda sau cu lipici si ar mai fi extensiile cusute.

16

O sa incep prin a va explica celor care nu stiti ce sunt extensiile de tip clip on. Extensiile de tip clip on sunt extensii cusute formate din mai multe mese (bucati) care in partea unde sunt cusute au aplicate clipsuri. Acesta este unul dintre cele mai usoare sisteme de prindere, deoarece vi le puteti aplica singure acasa in doar cateva minute.

Extensiile cu cheratina sunt suvite care au in capat aplicata cheratina. Ele se aplica in saloane specializate pentru extensii cu un aparat care incalzeste cheratina de la capatul suvitei si se aplica de suvita voastra proprie.

Extensiile cu microring sunt asemanatoare celor cu cheratina, doar ca in loc de cheratina contin un inel atasat de suvita, iar prin acel inel va trece suvita voastra proprie, la radacina inelul se va strange cu ajutorul unui cleste special. De asemenea aceste extensii se aplica in saloane specializate de catre stilisti specializati in aplicarea extensiilor.

Extensiile cu banda nu sunt populare in tara noastra, seamana cu extensiile de tip clip on, adica sunt formate din mese care in loc de clipsuri contin un fel de banda cu lipici si se aplica la radacina parului propriu.

- Advertisement -

Extensiile cusute sunt defapt extensiile din care se confectioneaza extensiile clip on, acestea de obicei se vand la metru, iar dumneavoastra va puteti taia mese in functie de ce latime doriti. Pe extensiile cusute se pot aplica clipsuri, inele de tip microring sau unele doamne prefera sa isi coase mesele de radacina parului lor, acesta fiind un mod sigur ca nu vor aluneca, dar exista riscul sa se incalceasca parul la radacina, este greu de intretinut daca optati sa va coaseti extensiile de radacina parului.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x