Friday, March 29, 2024

Cum sa scapi de grasime si sa ai un abdomen plat

Must Read
In acest articol iti voi da o serie de regului de dieta pe care trebuie sa le urmezi daca vrei sa slabesti rapid si sa ai un abdomen plat. Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a avea un abdomen plat este sa stii cum sa scapi de grasimea nedorita din zona abdomenului. Dupa ce ai scapat de grasime esti doar la un pas distanta de visul de a avea “six pack abs”. Totusi chiar si un strat subtire de grasime este greu de dat jos.

Daca cauti sfaturi despre cum sa scapi de grasimea de pe burta atunci urmeaza aceste trucuri si vei vedea rezultatele. Combinate cu un plan de fitness pentru a slabi rapid vei grabi rezultatele si vei fi in forma. Poate nu toti vor un abdomen extra plat dar daca vrei doar sa scapi de cativa centimetrii in jurul taliei aceste sfaturi te pot ajuta.

Tine minte obezitatea in jurul taliei este rea pentru sanatatea ta iar reducand acest strat de grasime vei reduce riscurile problemelor mai serioase de sanatate pe viitor cum ar fi diabet si boli de inima.

Reguli de dieta pentru a reduce grasimea de pe abdomen

1. Arunca mancarea proasta – Reduce zaharul si grasimile saturate

Pentru a scapa de grasimea de pe stomac trebuie sa arunci mancarea nesanatoasa! Esti ceea ce mananci, deci nu manca gunoi. Nu tine mancare proasta cum ar fi prajituri, chipsuri, dulciuri si alte produse similare prin casa. Mancarea nesatoatoasa si dependenta de zahar sunt considerate cea mai mare cauza pentru o burta mare. Sunt cateva alimente care ard grasimea de pe burta si care te vor ajuta dar trebuie sa iti controlezi caloriile.
Daca nu ai aceste alimente proaste care stau prin casa, nu te vei gandi la ele si dupa un timp vei inceta cu acest obicei prost. Majoritatea planurilor de slabire au un plan bun de nutritie si sfaturi de motivare pentru a te ajuta sa te tii de dieta sanatoasa iar acest lucru este esential pentru a scapa de kilogramele in plus.
Dar de ce este mancarea proasta asa de rea? Majoritatea cauzei se datoreaza continutului ridicat de zahar. O alta parte din ele mai contin si carbohidrati si zahar procesat care atunci cand sunt consumati rapid iti cresc nivelul zaharului din sange ceea ce duce la reducerera proceslului de arderea a grasimilor si de asemenea creste si apetitul.

2. Carbohidratii si arderea grasimi de pe abdomen

Consumul de carbohidrati este ential pentru a scapa de grasimea de pe stomac, dar avem carbohidrati buni si rai. Faina procesata si alimentele care le creeaza cum ar fi painea alba, gogosi, tort si biscuit (da biscuttii te ingrasa) ar trebuie sa fie evitate. Pot cauza digestie proasta, balonare si duc la acumulari de grasime ceea ce nu vrei.
“Carbohidratii buni”, cum ar fi fructe proaspete si legume, ar trebui sa fie consumati. Carbohidratii cu eliberare usoara sunt de asemenea benfici, cum ar fi orez brun, ovaz, cartofi dulci. O dieta care isi ia majoritatea carbohidratilor din legume si fructe este mai sanatoasa. Combina mesele cu un mix de proteine, carbohidrati si legume.

- Advertisement -

3. Calea natruala pentru a scapa de pe burta

Urmad un obicei de a manca alimente natruale este un mod bun de a pierde kilogramele din jurul taliei si dupa cum am mentionat mai sus fara mancare proasta, zahar si grasimi saturate.
Este important sa eviti pastilele cand vrei sa slabesti. Trebuie sa faci o schimbare de stil de viata si sa continui sa mananci o dieta sanatoasa si sa faci exercitii.

4.Fara gustari noaptea tarziu

Incearca sa nu manaci noaptea tarziu. Principala problema a acestui obicei este ca nu ai multa activitate atunci. Oamenii merg direct in pat dupa ce au mancat noapte tarziu pentru ca sunt obositi. Deci, acest lucru iti va cauza cresterea nivelui de zahar din sange si nu vei consuma energie dupa. Excesul de zahar pur si simplu se va transfoma in grasime in jurul taliei foarte repede.
Poti sa iti reduci foamea urmad o dieta cu indice glicemic redus. Variatiile nivelului de zahar din sange iti cres apetitul. Sa scapi de grasimea de pe abdomen necesita o dieta stricta si evitarea foamei este esentiala. Mancatul noaptea tarziu este doar un raspuns emotional.

5.Bea mai putin alcool pentru a slabi

Reduce consumul de alcool. Daca bei mult, vei acumula grasime in jurul talie. Excesul de alcool chiar poate sa iti aduca o burta. Ai vazut oameni care sunt slabi peste tot dar au burta din cauza berii? Ei bine asta e efectul consumui in exces de alcool.
Alcoolul nu contine nutrienti deloc. Deci, toata energia consumata prin alcool va fi depozitata ca si grasime pe stomac! Daca vrei sa slabesti trebuie sa incetezi sa mai bei pentru o vreme.
Nu tebuie sa renutii definitiv la alcool, doar bea cu moderatie. Nu bea in fiecare zi si limiteaza-te la doar un pahar de vin sau o sticla de bere.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x