Tuesday, April 16, 2024

Cum sa slabesti rapid in 2 saptamani

Must Read
Ar trebui sa incerci sa te bucuri de fiecare gura de mancare. Alimentele sunt o bucurie iar acesta este monul in care trebuie sa le vezi. Pentru ca mancarea sa fie delicioasa nu trebuie sa fie plina de grasimi si calorii. Alimentele slabe in grasimi sunt la fel de gustoase in zilele noastre. Incearca sa mananci alimente care trebuie rontaite si mestecate. Cu cat mai mult iti mesteci mancare cu atat sunt sanse mai slabe sa mananci mai mult decate iti trebuie.

Este posibil sa sabesti rapid in 2 saptamani. Desi este recomandat sa nu slabesti mult intr-o perioada scurta de timp, poti slabi intr-o maniera sanatoasa daca urmezi cele 10 reguli de aur pentru slabit in 2 saptamani.

Regula 1: Nu mai manca fast food
Daca vrei sa pierzi in greutate in doar 2 saptamani atunci cu siguranta trebuie sa elimini (sau macar sa reduci) consumarea mancarii de la fast food. Fast food este plina de calorii si nu este o alegere sanatoasa pentru dieta ta. Deci, opreste-te sa mai mananci fast food si inlocuieste bauturile acidulate cu apa sau ceai verde. Cand mananci in oras consumi mai multe calorii pentru ca portia este mai mare decat ai tu nevoie.

Regula 2: Consuma mai multe fibre
Fibrele sunt importante pentru a-ti da senzatia de satietate pentru mai mult timp. In acest fel nu va trebuie sa mananci gustari nesanatoase si pline de calorii intre mese. Un bun mod de a procura fibre este sa mananci multe fructe si legume. Daca scopul tau este sa slabesti in 2 saptamani atunci trebuie sa mananci multe legume si fructe. Poti lua la servici fructe si sa ilocuiesti gustarile. Poti manca diminieata sa te tina satisfacut pana la pranz si mai poti manca dupa-amiaza pentru a inlocui dulciurile. Alaturi de mancaruri poti avea legume (fierte sau proaspete) ca si garniture.

Regula 3: Arde mai multe calorii decat consumi
Inafara de teoriile pentru a pierde in greutate, daca chiar vrei sa slabesti in 2 saptamani atunci trebuie sa mananci mai putine calorii decat elimini. Folosind metoda simpla mentionata mai sus trebuie sa consumi cu 500 de calorii mai putin pe zi. Poti face asta prin eliminarea bauturilor acidulate si eliminarea alimentelor bogate in grasimi din dieta ta si inlocuindu-le cu alimnete slabe in grasimi. De exemplu poti inceta sa mai mananci prajit si mancare procesata si incepe sa mananci carne slaba si mult peste (in special ton). Acest lucru nu numai ca iti va accelera efortul tau de slabit dar este si sanatos si benefic pentru sanatatea ta.

- Advertisement -

Regula 4: Marase-ti metabolismul
Daca reusesti sa iti maresti metabolismul atunci vei slabi rapid in 2 saptamani. Poti sa iti maresti metabolismul mancand mai mutin dar mai des. Poti incepe prin a manca 5, 6 mese pe zi in loc de 2 mese mari. Mancand mese mai mici si mai des, corpul tau are un aport continuu de combustibil si nu te vei simti flamand. Daca vei manca mai frecvent vei salva multe calorii si pana la sfarsitul cele de-a 2 saptamana vei vedea rezultatele.
Alt factor care contribuie la metabolismul tau este micul dejun. Daca vrei sa slabesti rapid atunci nu trebuie sa treci peste micul dejun. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si este dovedit, daca vrei sa slabesti rapid atunci trebuie sa mananci micul dejun. Acest lucru se datoreaza faptului ca in timpul noptii corpul lucreaza sa arda caloriile in plus iar dimineata are nevoie de reincarcare. Deasemenea un mic dejun bun te va tine pana la paranz si nu va trebui sa cauti gustari nesanatoase.

Regula 5: Apa, apa si mai multa apa
Cred ca de fiecare data cand vezi ceva despre cum sa slabesti vei vedea ca se mentionaeaza si apa. Corpurile noastre sunt 75% apa si este nevoie de ea pentru a efectua procesul de ardere al grasimilor. Cand bei 10 pahare de apa pe zi atunci poti ajuta procesul de ardere al grasimilor si de asemenea te vei salva de un numar de calorii pentru ca apa iti va da o sensatie de “plin” si vei manca mai putin. In plus apa te mentine hidratat si te asista la eliminarea toxinelor din corp. Sa bei multa apa este un obicei sanatos.

Regula 6: Activitate fizica si exercitii
O metoda de a slabi rapid in 2 saptamani este sa urmezi cateva regului de dieta cum ar fi cea descrisa mai sus. O alta metoda de a accelera procesul si de a te asigura ca nu te ingasi la loc dupa ce incetezi dieta este activitatea fizica si exercitiile. Acitiviatea fizica si exericitii iti cresc temperatura interna ceea ce te face sa transpiri si sa arzi calorii. La inceput ar trebui sa te antrenezi cate 3 zile pe saptamana pentru cel putin 45 de minute. Apoi sa incerci sa cresti gradat pana la 1 ora pe zi si 4 zile pe saptamana. Exemple de exercitii pe care le poti face sunt mersul, alergatul, cicilismul, inotul, saritul corzii. Este de inteles ca nu va fi cel mai usor lucru de facut dar daca vrei sa slabesti rapid va trebui sa incluzi exercitii in programul tau.

Regula 7: Antrenament cu greutati
Antrenamnetul cu greutati te poate ajuta sa iti cresti masa musculara. Cu cat masa musculara este mai mare cu atat si metabolismul va creste. Antrenamentul cu greutati poate adauga inca ceva la procesul de slabire si te ajuta sa pierzi in greutate in 2 saptamanai. La inceput accelerezi procesul de ardere crescand masa musculara si in al doilea rand este foarte bun pentru sanatatea ta si oase si te poate proteja de diferite boli pe masura ce imbatranesti (cum ar fi osteoporoza).

Regula 8: Mananca mai multa carne alba
Cateva trucuri care te salveaza instantaneu de calorii si te ajuta sa slabesti in 2 saptamani au legatura cu carnea alba si “negra”. Carnea “neagra” are cu 15% mai multe calorii decat carnea alba. De exemplu un piept de curcan cu piele (este mai bine sa o dai jos) are cam 155 calorii pe cand acceasi cantitate de carne “neagra” are 185 de calorii.

Regula 9: Gatitul la aburi este cel mai sanatos
Gatitul la aburi este un mod sanatos si usor de a gati. Alimentele care sunt gatite la aburi sunt usor de preparat si au putine calorii. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu trebuie sa adaugi nimic la mancare inafara de apa. Exista o marie varietate de alimente care se pot prepara la aburi. Acestea includ orez, legume, carne, peste, si alte tipuri de alimente.

Regula 10: Bucura-te de mancare
Daca urmezi sfaturile de slabire rapida mentionate mai sus vei reusi sa slabesti rapid in 2 saptamani. Desigura nu aici se termina efortul tau pentru a pierde in greutate dar este un bun punct de a incepe care te va incuraja pe viitor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x