Friday, March 29, 2024

Cum sa slabesti rapid pentru adolescente

Must Read
Multi adolescenti si in special fetele de multe ori gasesc slabitul o sarcina plictisitoare si pare ca trece prea mult timp pana sa vezi rezultate.

Multe sunt ingrijorate ca atunci cand incearca sa slabeasca ar putea fi prea periculos pentru sanatatea lor. Ceea ce multe nu stiu este ca sunt multe metode de a invata cum sa slabesti rapid dar intr-un mod sanatos si sigur.

Urmand aceste sfaturi sanatoase vei vedea rezultate admirabile in cateva spatamani fara ca sa urmezi metode de a pierde in greutate care te streseaza. Cateva dintre sfaturi sunt bine stiute si le-am repetat in articolele de pe site dar totusi multi tineri esueaza in a le urma in mod corect.

1. Asigura-te sa nu sari peste cele 3 mese esentiale in fiecare zi plus adaugand mese mici intre. Cand corpul tau se obisnuieste cu acest obicei de a manca, este o sansa mai mica ca sa ti se faca foame inainte de urmatoarea masa. Dar vei manca mai putin la fiecare masa eliminand excesul de calorii pe care le primesti.

2. Alege un exercitiu care it place sa il faci. Chiar daca este cel mai usor antrenament din alte tipuri de exercitii, atata timp cat iti face placere sa il urmezi iti va tine corpul in miscare si arde excesul de calorii. Exercitii simple precum alergatul si mersul pe jos sunt exercitii bune pentru oamenii care nu au timp sa mearga la sala. Poti chiar integra exerciiti si cand esti la scoala sau chiar la cumparaturi urcand scarile in loc sa iei liftul sau chiar si sa te ridici si sa schimbi canalul la televizor in loc sa folosesti telecomanda. Avand un corp activ vei arde multe calorii si daca vrei sa slabesti rapid intr-un mod sanatos tine minte doar sa ramani activa in fiecare zi.

- Advertisement -

3. Limiteaza consumul de carbohidrati si zahar. Alimentele bogate in carbohidrati sunt vinovate pentru acele calorii extra. De multe ori alegi gresit ceea ce sa mananci. Limitand consumul de carbohidrati si zahar vei limita de asemenea si numarul calroiilor din dieta ta. Alegand fructe proaspete ca si gustari in loc de gogosi si alte produse de patiserie pline de zahar cu siguranta iti va limita numarul de calorii consumate.

4. Trucul cu cele 8 pahare de apa pe zi inca functioneaza. Apa este cel mai accesibil element atunci cand vrei sa slabesti rapid si usor. In loc sa bei o doza de suc si alte bauturi cu zahar tinteste sa consumi cel putin 8 pahare de apa pe zi. Apa nu numai ca iti mentine corpul hidratat si reinprospatat dar iti va elimina si pofta de ceva dulce si te mai ajuta sa te simti plina prin urmare reducand si cantitatea de mancare pe care o consumi. Pe langa toate acestea apa iti mareste metabolismul pentru rezultate mai rapide dar sanatoase in slabit.

5. Daca toate celelalte esueaza pregateste-te pentru rezerva. Angajand un antrenor personal nu e o idee rea. Sunt momente cand chiar iti pierzi motivatia sa faci ceva ce simti ca nu poti face de una singura. Un antreanor personal iti pregateste un programul care este pe nevoile tale astfel marindu-ti rata de succes pentru a pierde in greutate. Totusi s-ar putea sa ai nevoie de ajutorul finaciar al parintilor pentru ca antrenaorii penrsonali pot fi scumpi, dar daca ai grija de greutatea ta acum cat esti adolescenta vei slava multi bani, probleme si dezamagiri pe masura ce cresti.

Aceste metode nu sunt atata de greu de urmat. Atunci cand vrei sa slabesti rapid si sanatos ai nevoie sa te pregatesti pentru cateva schimbari; sedentarism la un stil de viata activ si dieta bogata in calorii la dieta echilibrata.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x