Friday, September 24, 2021

De 1 iunie eMag te provoaca la un concurs

Must Read
Sărbătorim împreună 1 iunie cu un concurs interactiv pentru tine şi copilul tău! Provocarea este simplă: copilul tău alege orice metoda tradiţională (nu digitală) de desenat şi noi vă răsplatim cu premii în valoare de 4.000 Lei!

1iunie_blog

Acuarelă, cariocă, creion sau cretă pe asfalt… copilul tău alege cum să deseneze logo-ul eMAG, iar tu trebuie doar să fotografiezi desenul şi să îl urci pe site-ul eMAG utilizând formularul din pagina de concurs.

Vor fi 11 premii iar câştigătorul premiului cel mare va primi un Card Cadou eMAG în valoare de 3.000 Lei pentru jucării din oferta eMAG. De exemplu, o bicicletă, o căsuţă de joacă sau un joc educativ. Sau chiar pe toate la un loc! În plus, desenul de pe locul I va fi chiar logo-ul eMAG pe 1 iunie!

Care sunt premiile?

  • Locul I
    Card Cadou eMAG în valoare de 3.000 Lei pentru jucării la alegere de pe eMAG.ro
  • Locurile II – XI
    10 x Carduri Cadou eMAG în valoare de 100 Lei Lei pentru jucării la alegere de pe eMAG.ro

Termenul limită de înscriere în concurs este 30 mai 2013, ora 23:59. Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite în pagina concursului.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut...
- Advertisement -

More Articles Like This