Thursday, March 28, 2024

Grasimi bune grasimi rele

Must Read
Astazi vorbim putin despre cum sa deosebesti grasimile.
Sunt grasimi bune si grasimi nu chiar asa bune pentru tine.
Sa vorbim putin despre grasimile bune. Grasimile nesaturate sunt defapt importante pentru ca ofera corpului acizi grasi important, ofera un sistem de livrare pentru vitamine cum ar fi vitaminele A si D, si pe langa acestea poate oferi energie in special la copii pentru a-si dezvolta creierul. Acum cateva dintre grasimile important sunt omega 3. Portejeaza inima pentru persoanele mai invarsat si ajuta la dezvoltarea creierului la copii.
Unde gasesti aceste grasimi ?Iin avocado, peste, nuci, ulei de masline. Acestea sunt surse bune pentru aceste graismi si este o parte importanta din dieta ta.
Grasimile nu asa bune includ grasimi saturate si grasimi trans despre care am vorbit. Grasimile saturate fara surpriza le gasesti in cartofii prajiti, chipsuri, mancarurile fripte, alimentele procesate, toate acestea nu sunt bune pentru tine. Iti pot mari riscul pentre boli la inima. Cum am sus si acum 2 saptamani grasimile trans vin din uleiurile partial hidrogenate. Iti maresc riscul de boli la inima afectand nivelul de colesterol. Iti scade colesterolul bun si il creste pe cel rau.
Sa ne intoarcem la inceput. Cum am zis sunt grasimi bune si grasimi rele cheia este sa consumi grasimi bune cu moderatie si sa eviti grasimile rele. Si tine minte exercitiile fizice si o noapte buna de somn sunt la fel de importante ca si o dieta nutritionala buna sa te simti bine si sa fii bine.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x