Thursday, September 16, 2021

Ce modele de carucioare Maclaren se poarta in 2013 ?

Must Read
ce-modele-de-carucioare-maclaren-se-poarta-in-2013

La fel ca in moda vestimentara, colectiile de carucioare copii se innoiesc in fiecare an, iar marile branduri internationale dau tonul. Faimosul brand britanic de carucioare preferat de vedete, Maclaren va prezinta colectia 2013.

Usoare, ergonomice, versatile, modelele de carucioare Maclaren sunt un ideale pentru a pleca in vacanta cu bebelusul. Fabricate din aluminiu si material de parasuta, modelele 2013 de carucioare Maclaren se pot folosi de la nastere si pana la 3 ani.

Cele mai usoare modele de carucioare Maclaren, Volo sunt recomandate bebelusilor mai mari de 6 luni, au o greutate de 4 kg, se strang in sistem umbrela si sunt prevazute cu o practica husa de ploaie pentru zilele capricioase de vara.

Modelele Globetrotter si Trimph, se pot folosi de la 3 luni si sunt extrem de compacte. Din familia carcioarelor maclaren recomandate de la nastere, modelele Quest, XT, XLR sunt in topul preferintelor clientilor. Iar supervedeta colectiei Maclaren in 2013, fantasticul carucior Maclaren BMW este alegerea bunului gust si a desavarsirii in materie de carucioare tip umbrela pentru copii.

- Advertisement -

Va asteptam in magazinul pentru copii ErFi din Sun Plaza, in showroom-ul ErFi de pe Strada Veseliei nr 39-41, sector 5, Bucureti si online pe www.carucioare-maclaren.ro pentru a cumpara must-have-ul verii 2013: modelul tau de carucior Maclaren !

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Fondul Proprietatea: Persoanele numite în noul C. A. al Salrom sunt aceleași care au deținut aceste funcții în 2020, an în care profitul Salrom...

Reprezentanții Fondului Proprietatea își exprimă dezamăgirea față de schimbarea membrilor consiliului de administrație al Salrom, al căror mandat va...
- Advertisement -

More Articles Like This