Cele mai sigure scaune auto copii: Graco “Born in USA”

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

cele-mai-sigure-scaune-auto-copii-graco-born-in-usa

Vacanta de vara se apropie, iar unele din ingredientele unei calatorii reusite sunt desigur scaunele auto pentru copii. Binecunoscutul brand american Graco va pune la dispozitie o gama completa de scaune auto copii, certificate ADAC, compatibile cu orice tip de autoturism.

Familia de scaune auto copii marca Graco, Born in USA, va ofera modele pentru toate grupele de varsta. Scaunele auto copii pentru grupa 0 (0-13 kg) Junior Baby si Logico S HP sunt certificate ADAC si au 4 stele oferite de prestigoasa autoritate in domeniul sigurantei auto.

Scaunele auto copii pentru grupa I si II, Junior Mini (0-18 kg) si Coast (9-18) ofera confort maxm pentru copil in timpul calatoriei, acestea avand cea mai buna pozitie de somn din grupa lor.

Revolutionarul scaun auto pentru grupele II si III (9-36 kg), Nautilus de la Graco se afla deja pe locul I in topul preferintelor parintilor gratie certificarii ADAC, confortului deosebit si raportului exclent calitate-pret. Modelele de scaune auto copii Nautilus si Nautilus Elite sunt disponibile acum intr-o mare varietate de culori si au revolutionarul sistem ESP pentru protectie suplimentara la impact lateral. Sezutul scaunelor auto din aceasta grupa este facut din revolutionarul material cu memorie Graco Pedic, pentru confort special.

Grupa III de varsta pentru scaune auto copiii este recomandata pentru prichindei cu greutatea intre 15-36 kg si cuprinde modelele Junior Maxi, Junior Maxi Disney, Logico LX Comfort, precum si practicele inaltatoare auto tip Booster.

In magaziul pentru copii ErFi din Sun Plaza, in showroom-ul ErFi de pe strada Veseliei nr 39-41 Bucuresti, sector 5 sau pe www.erfi.ro veti gasi gama completa de scaune auto copii de la Graco din Statele Unite ale Americii.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.