Thursday, March 28, 2024

Dieta Dukan – slabeste sanatos cu regimul alimentar al vedetelor de la Hollywood. Faza a patra: faza de stabilizare

Must Read
Dieta Dukan este impartita in patru parti, sau “faze”. In timp ce primele doua etape (faza de atac si faza “croaziera”) sunt concepute pentru a scapa de kilogramele in plus, urmatoarele doua (faza de consolidare si cea de stabilizare), au rolul de a mentine rezultatele.

La momentul inceperii fazei de stabilizare, ar trebui sa fi atins deja greutatea ideala prin fazele de atac si de croaziera. De asemenea se presupune ca ti-ai stabilizat metabolismul prin noul set de obiceiuri alimentare din faza de consolidare.

Acum iti iubesti, cu siguranta, corpul si vrei sa-l pastrezi asa pentru tot restul vietii. Cum poti obtine acest lucru?

Mentine-ti obiceiurile sanatoase de alimentatie, invatand sa mananci ponderat grasimi sau produse bogate in amidon. Practic, in acest ultim stadiu, poti sa mananci ce vrei. Desigur, trebuie sa pastrezi intotdeauna regula asimilarii de proteine doar o zi pe saptamana, pentru a compensa excesele.

Daca respecti intocmai aceasta etapa, vei avea o greutate ideala pentru tot restul vietii.

- Advertisement -

Alimente permise si alimente interzise

Termenul “interzis” nu isi are locul, dar este recomandat sa urmezi regulile de baza ale fazei de consolidare. Un sfat al adeptilor dietei Dukan? Stabileste-ti ziua de joi ca zi dedicata exclusiv proteinelor, astfel incat sa te poti bucura din plin in weekend de toate celelalte alimente.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x