Friday, March 29, 2024

Extensii cu Microring din par Natural

Must Read
Buenobia va propune extensii cu microring din par natural, sunt semi-permanente, sistemul de prindere se realizeaza cu ajutorul unor inele care se strang cu un cleste special.

extensii-cu-microring

Se monteaza de catre o persoana experimentata. Raman fixate in par timp de 3-4 luni. Inelele sunt foarte rezistente si nu aluneca din par dupa ce sunt atasate. Calitatea superioara a firului de par garanteaza o folosire de lunga durata fata de alte marci de extensii de par natural.

De asemenea, va punem la dispozitie accesoriile necesare pt aplicarea acestor extensii cu microring din par natural. Parul din care sunt confectionate extensiile cu microring este de provenienta indiana si, datorita acestui fapt, suntem mandri sa va oferim extensii de par natural de cea mai buna calitate la cel mai avantajos pret!

Diferenta dintre extensii cu microring si extensii de tip clip on consta in faptul ca se aplica cu ajutorul unor ustensile speciale la saloanele de infrumusetare. Va recomandam pentru aplicarea extensiilor de tip Microring sa apelati la un Hair-stylist experimentat pentru a vi se aplica extensii cu microring.

Calitatea extensiilor este de cea mai inalta calitate. Un set de extensii de tip Microring contine 50 de suvite

Avantaje:

  • usor de intretinut
  • se pot coafa si vopsi
  • raman fixate in par timp de 2-3 luni
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x