Thursday, March 28, 2024

Extensii de par clip on

Must Read
Daca iti doresti un par lung si frumos, nu e nevoie sa astepti ani de zile ca sa-ti creasca. Extensiile de par clip on sunt o varianta usoara si eficienta ca sa obtii un look total diferit.

152177208

Pentru extensiile de par clip on nu e necesar sa te duci la un salon, deoarece cu putina indemanare le poti aplica chiar tu sau te poate ajuta o prietena.

Orienteaza-te spre extensiile de par clip-on din par natural, intrucat ele arata cel mai bine si se armonizeaza perfect cu parul tau, sunt mai scumpe insa merita investitia.

Extensii de par clip on: avantaje

– Pot fi aplicate si date jos oricand, astfel incat ai libertatea de a-ti schimba look-ul in fiecare zi.
– Nu e nevoie sa mergi la un salon ca sa le aplici sau sa le intretii. In acest mod economisesti timp si bani.
– Sunt insesizabile. Nimeni nu-si va da seama care este secretul tau de frumusete, daca nu il divulgi tu.
– Parul tau capata un aspect stralucitor si sanatos, fiind bogat si potrivit pentru orice tip de coafura. Tine minte ca extensiile din par artificial nu pot fi supuse caldurii de la ondulator sau placa, aceste produse pot fi folosite doar pe extensiile din par natural.
– Poti sa le vopsesti in orice nuanta doresti cu aceeasi vopsea pe care o folosesti pentru parul tau.
– Iti ofera un plus de incredere in tine, deoarece cu ajutorul lor parul tau poate arata exact asa cum ti-ai dorit mereu sa-l ai. Daca parul tau e rar si lipsit de volum, extensiile de par clip on rezolva aceste probleme. Te vei simti mai frumoasa si vei primi multe complimente la adresa podoabei capilare.

Extensii de par clip on: dezavantaje

– Daca alegi extensii de par clip on din par natural in loc de par artificial, costul este mult mai ridicat. Insa daca privesti in ansamblu, extensiile din par artificial costa mai putin, dar se deterioreaza repede si nu iti ofera posibilitatea de a le coafa asa cum vrei.
– In timpul indepartarii clipsurilor exista posibilitatea ruperii parului sau tendinta de a se incurca clipsurile in par. Acestea depind bineinteles de indemanarea ta si de corectitudinea tehnicii de indepartare.
– Nu este indicat sa inoti cu extensiile de par clip on.
– Folosite timp indelungat, dauneaza parului.

- Advertisement -

Cum aplici extensiile de par clip on

1. Ai nevoie de un pieptan cu care sa separi parul pentru a delimita locul unde urmeaza sa prinzi extensiile.

2. Extensiile prevazute cu doua clipsuri se aplica la ceafa, cele cu trei clipsuri la mijlocul capului, iar cele cu un singur clips, la tample.

3. Primul pas este sa pieptani parul in totalitate, apoi trage o linie de separatie de la mijlocul capului, prinzand parul din partea de sus cu un cleste. Prinde dedesubt fasia de par intai la mijloc, apoi alte fasii in parti. Da drumul parului, piaptana-l din nou ca sa se imbine cu extensiile si repeta apoi procedeul in alta zona.

Sfaturi utile pentru folosirea extensiilor clip on

– Nu dormi cu extensiile de par clip on. Indeparteaza-le mereu inainte de culcare.
– Curata extensiile o data pe luna sau chiar mai des, cu aceleasi sampon si balsam pe care le folosesti pentru parul tau. Nu le pieptana niciodata pana nu esti sigura ca s-au uscat complet.
– Ca efectul sa para natural, alege ca nuanta extensiilor sa fie cat mai apropiata de cea a parului tau.
– Ai grija sa prinzi bine extensiile. Cu siguranta nu-ti doresti sa iti cada exact cand iti este lumea mai draga.
– Daca observi ca incep sa se deterioreze, nu le mai folosi si achizitioneaza altele noi. Rolul lor este sa fie insesizabile si sa-ti flateze parul, nu sa atraga priviri negative. Acest aspect depinde foarte mult si de tipul de extensii.Extensiile clip on din par natural promit sa se mentina de-a lungul anilor, insa cele sintetice se deterioreaza extrem de repede, asa ca totul depinde de alegerea pe care o faci.

Extensiile de par clip on pot face minuni cu parul tau: ofera textura, volum si lungime. Daca sunt alese bine ca nuanta si aplicate exact asa cum trebuie, efectul este unul natural si fermecator. Extensiile de par clip on sunt fara doar si poate o alegere simpla si de efect pentru o schimbare de look rapida.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x