Tuesday, March 19, 2024

Afla cum sa iti ingrijesti extensiile de par

Must Read

Atunci cand folosim extensii de par permanente sau de tip clip on este foarte important sa tratam extensiile cu atentie ca si cum ar fi parul nostru propriu. Spalarea frecventa este cheia pentru mentinerea extensiilor sanatoase si stralucitoare.

De asemenea sa nu uitam de uleiul de argan care este foarte hranitor pentru varfuri. Datorita faptului ca firele de par nu mai au o radacina din care sa se hraneasca va trebui sa le ingrijim. Nu va speriati, nu este chiar atat de complicat sa avem grija de ele, este chiar usor.

Daca vrem ca extensiile sa arate la fel de sanatos ca si parul nostru atunci este bine sa achizitionam o masca de calitate pentru extensii. Periajul zilnic este de asemenea necesar, nu ne dorim sa avem fire de par incalcite.

Atunci cand ne spalam extensiile clip on este indicat sa le spalam separat, iar periajul se face dupa ce acestea sunt uscate natural. Aparatele de uscat parul usuca firul de par in profunzime

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x