Tuesday, March 19, 2024

Silvia Dumitrescu, cura de slabire la 54 de ani!

Must Read
Silvia Dumitrescu a inceput sa tina dieta, la varsta de 54 de ani, dupa ce, din pricina unor probleme de sanatate, se ingrasase 20 kilograme. Artista recunoaste insa ca devenise dependenta de prajituri.

silvia-dumitrescu-grasa-slaba

Silvia Dumitrescu, odinioara trasa ca prin inel, a acumulat 20 de kilograme in ultimii ani din pricina unor dereglari hormonale. Mai exact, artista sufera de hipotiroidie, afectiune care i-a dat peste cap buna functionare a metabolismului.

Cantareata a incercat sa mentina greutatea sub control mergand zilnic la sala si alergand pe banda timp de 35 de minute si, pedaland bicicleta timp de 30 de minute si apoi folosind stepperul timp de 30 de minute. In zadar, rezultatele intarziau sa apara. Daca slabea 4 kilograme, la scurt timp punea la loc aproape dublu.

Din aceasta cauza, artista a intrat in depresie si a dorit sa se opereze la Viena. Medicii i-au dat insa un tratament medicamentos pentru a nu fi nevoita sa ajunga pe masa de operatie. Silvia Dumitrescu tine insa de ceva vreme o dieta cu care a reusit sa dea jos 8 kilograme si sa mentina situatia sub control.

„Am slabit cu o dieta. Secretul consta in faptul ca acum mananc mult mai putin, dar sanatos si la ore fixe. In plus, am eliminat din alimentatie prajelile, dulciurile, in mod special prajiturile, de la care pana nu demult nu ma puteam abtine, iar paine mananc foarte putin, strictul necesar.

- Advertisement -

De pilda, acum am mancat un biscuite din paine neagra si atat. Doar unul de zi! De multe ori nu il iau nici pe acesta. Fac si sport, merg cu bicicleta si m-am reapucat de tenis de camp, un sport pe care l-am practicat in tinerete. La tenis merg de doua ori pe saptamana”, a declarat ea pentru Click.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x