Friday, March 29, 2024

Ce poti manca la MIEZUL NOPTII, fără ca să te ÎNGRAŞI

Must Read
Mâncatul noaptea, înainte de somn, aduce kilograme în plus. Asta deoarece caloriile acumulate seara se depun mai mult decât cele din timpul zilei. De asemenea, cei care mănâncă noaptea târziu, preferă produsele bogate în calorii.

mancare-noaptea-think_article-main-image

Există totuşi alimente pe care le puteți mânca chiar înainte de culcare. Iată care sunt acestea:

Fructele

Fructele proaspete conțin o cantitate mare de apă, astfel că vă veți sătura foarte repede cu puține calorii. Cele mai indicate fructe în acest caz sunt bananele, pentru că au triptofan, un amino acid care vă ajută la procesul de liniştire și veţi dormi mai bine. Alte fructe bogate în fibre sunt portocalele, perele şi merele.

Legumele

- Advertisement -

Au același efect ca și fructele, pentru că și legumele conțin o cantitate impunătoare de apă și fibre. Fasolea, lintea, mazărea și brocoli sunt surse importante de fibre. Cartofii și soia de asemenea vă vor linişti şi veţi dormi mai bine. Lactatele degresate sunt foarte bune în dietele pentru slăbit. Le puteţi consuma şi noaptea înainte de culcare, deoarece ele conţin calciu, iar acesta arde grăsimile şi te ajută să pierzi kilogramele în plus.

Cerealele integrale

Organismul arde de două ori mai multe calorii prin descompunerea alimentelor integrale, în special a celor bogate în fibre, ca ovăzul şi orezul brun. Astfel, se reduc şi kilogramele în plus.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x