Thursday, April 18, 2024

Fustele sezonului rece 2013-2014. Afla ce se poarta

Must Read

Fustele acestei toamne impresioneaza prin eleganta si feminitate. Majoritatea designerilor au propus tendinte pretabile oricarei ocazii, descrise de linii simple, noutatea fiind oferita de lungimea lor. Regasim si fuste scurte sau foarte lungi, insa fustele midi, deasupra genunchilor sau putin peste genunchi sunt cele care monopolizeaza moda. Daca lungimea este un factor comun, croiala lor descrie modele diverse, de la noul peplum, la slitul senzual, de la linii in A la fuste petrecute. Tendintele in materie de fuste din toamna lui 2013, incanta prin faptul ca reusesc sa evidentieze femeia moderna, puternica, independenta si atragatoare.

In toamna 2013 se poarta fustele MIDI

Usor bufante, fustele midi din aceasta toamna se integreaza cel mai bine in sfera casual-chic si office. Astfel, ele devin o piesa versatila in garderoba, nu numai pentru ca se pot asorta usor, dar si pentru ca reusesc sa complimenteze orice silueta si sa subtieze talia, mai ales daca le accesorizezi cu o curea. In plus, lungimea lor iti permite sa le porti si cu si fara pantofi cu tocuri, subliniind linia gleznelor, care va contrasta cu circumferinta mare a partii inferioare a fustei. In privinta materialelor, designerii le propun pe cele mai grele, care formeaza falduri mari si permit croiala in A: tafta, catifea, brocard, piele intoarsa, piele sau bumbac gofrat.

Philosophy

Michael Kors

- Advertisement -

Lanvin

Oscar de la Renta

In toamna 2013 se poarta fustele STILOU

Senzuale si croite special cat sa evidentieze curbele feminine, fustele stilou isi mentin de multe sezoane locul fruntas in preferintele designerilor. In aceasta toamna fustele stilou au talie inalta, culori si imprimeuri deosebite si se potrivesc de minune intr-un mediu office sau la un cocktail. Materialele cele mai folosite pentru sezonul rece sunt stofa, tercotul, docul, dar si reiatul si pielea. Pentru ca ele sa isi atinga scopul si sa deseneze o linie de clepsidra a siluetei, trebuie purtate alaturi de pantofi cu tocuri subtiri, care sa ilustreze si mai eficient ideea feminitatii.

Oscar de la Renta

Nina Ricci

Burberry Prorsum

Philosophy

Pantofi Dasha, 275 lei

Pantofi Dasha, 120 lei

In toamna 2013 se poarta fustele cu VOLANE

In ultimele sezoane peplumul a invadat moda, si l-am regasit mai ales in zona rochiilor si a bluzelor, pozitionat in jurul taliei. Iata ca in aceasta toamna avem o noutate care nu poate decat sa ne incante prin feminitate si prin nota de originalitate: volanul de tip peplum este plasat acum in partea de jos a fustelor de tip stilou, si nu numai. Rezultatul? Un spectacol interesant de forta feminina, care inconjoara genunchii, subliniind linia delicata a gambelor si a gleznelor.

By Johnny

Givenchy

Banana Republic

Karla Spetic

In toamna 2013 se poarta fustele din PIELE

Asa cum ne-am obisnuit, in sezonul rece pielea devine preferata designerilor, fiecare dintre ei oferind publicului creatii din acest material. In aceasta toamna, mai mult ca oricand, regasim pielea in croiala fustelor. Astfel, ne vom delecta cu fuste scurte si senzuale, cu fuste midi sau maxi, in A sau cu modele ce urmaresc linia coapselor, fuste din piele pentru orice ocazie si pentru orice silueta.

3.1 Phillip Lim

Topshop Unique

Zuhair Murad

Hermès

In toamna 2013 se poarta fustele cu SLIT

Chiar daca designerii au preferat o lungime medie pentru croiala fustelor, asta nu inseamna ca picioarele trebuie sa stea pe jumatate acoperite. Asa ca fustele cu slit devin vedete, reusind sa mentina ideea de senzualitate. Aceste taieturi creeaza un efect dramatic, mai ales in cazul fustelor midi, cu o croiala stilou, deoarece alungesc si subtiaza silueta.

Donna Karan

Emanuel Ungaro

Carven

Giambattista Valli

Fustele PETRECUTE

Continuand ideea de senzualitate, fustele petrecute descopera si ele linia picioarelor, printr-un slit format de partile care trec una peste alta. Modelul este o noutate in acest an, chiar daca a facut parte si din tendintele verii. Noutatea este data de lungimea fustei, care acum este pana la genunchi, avand o talie inalta, dar si de croiala, care este din nou inspirata de fustele stilou.

Matthew Williamson

Oscar de la Renta

Vionnet

Victoria Beckham

In toamna 2013 se poarta fustele peste PANTALONI

O noutate in toamna lui 2013 este o combinatie interesanta, care s-a regasit pe podiumuri in colectiile tuturor designerilor: fusta imbracata peste pantaloni. Desigur ca pantalonii trebuie sa fie cat mai stramti, pentru a inlocui ideea de dres, iar fustele ori foarte scurte, ori cu slit, ori transparente, pentru un efect mai spectaculos. Tendinta, desi pare usor excentrica, nu este deloc greu de purtat.

Hervé Léger by Max Azria

Altuzarra

Jean Paul Gaultier

Chanel

Iata ca in sezonul rece 2013-2014 croiala fustei stilou este cea care i-a inspirat pe designeri, devenind o piesa must-have pentru garderoba oricarei femei, fie ca este una simpla, petrecuta, cu slit, cu peplum sau din piele. Tu ce fusta preferi?

Sursa fotografii: style.com (colectiile toamna-iarna 2013-2014)

CE FUSTE GASESTI IN MAGAZINE:

Mango

H&M

Madame

Mango

Mango

Zara

Miniprix

Miniprix

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x