Thursday, March 28, 2024

Haine casual si sport pentru toamna 2013

Must Read

Este un nou sezon, asadar este timpul sa iti schimbi tinuta! Casual sau sport, noile achizitii trebuie sa se potriveasca neaparat cu personalitatea ta si sa respecte trendul actual. Alege rochii, pulovere sau pantaloni din materiale placute la atingere si cu croieli tineresti. Noi am cercetat oferta si am ales cateva modele de haine casual si sport pentru toamna 2013, din care poti alege modelul preferat.

Haine casual pentru toamna 2013

Tinuta ta casual din aceasta toamna poate arata senzational daca o completezi cu o jacheta scurta, in culori vii sau in culori neutre si cu aplicatii din dantela. Fie ca o porti la pantaloni, fie ca alegi o fusta, nu vei da gres cu aceasta alegere.

Bershka – 49 RON Zara – 169 RON

Jerseurile sunt foarte potrivite pentru o vreme racoroasa. In plus, le poti combina cu tricoul preferat, pentru a le purta intr-o tinuta simpla, de strada.

Stradivarius – 69 RON Zara – 89 RON

Rochiile clos sunt unele dintre cele mai potrivite haine casual pentru toamna 2013. Purtate impreuna cu o jacheta, ele devin tinuta ideala atat pentru birou, cat si pentru o iesire de dupa-amiaza. Ai grija ca accesoriile sa fie cele potrivite, in functie de momentul zilei.

- Advertisement -
miniprix.ro – 49 RON H&M – 59.90 RON

Pantalonii de tip boyfriend jeans sau cei stretch, croiti din diverse materiale, sunt practici si versatili. Poarta-i cu o camasa lejera, pentru o tinuta comoda.

Zara – 169 RON H&M – 59.90 RON

Haine sport pentru toamna 2013

Cand vine vorba de hainele sport, toamna 2013 aduce in prim-plan bluzele din materiale placute la atingere, cum ar fi bumbacul. Daca faci parte din categoria persoanelor care practica jogging-ul sau alte activitati sportive in aer liber, te poti baza pe aceste obiecte vestimentare care iti vor tine de cald in diminetile ori in serile racoroase.

H&M – 59.90 RON bonprixro.eu – 89.90 RON

Nici hanoracele nu sunt lasate deoparte. Ele pot transforma o tinuta casual intr-una sport, prin simpla alaturare a unei fuste.

Stradivarius – 99 RON bonprixro.eu – 89.90 RON

In toamna 2013 se poarta in continuare pantalonii sport stransi pe glezna. Alege si tu modelul care ti se potriveste, fie ca este cu talie inalta sau cu talie joasa.

Bershka – 99 RON Bershka – 69 RON

Hainele casual si sport pentru toamna 2013 sunt comode si pot fi purtate in diverse combinatii, in functie de gusturi. Alege-le si tu pe cele care se potrivesc stilului tau!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x