Thursday, September 23, 2021

NOROC ULUITOR pentru o familie de români care locuieşte în străinătate: cât a căştigat la LOTO 6/49

Must Read
LOTO 6/49. Doi români – soţ şi soţie – care locuiesc în străinătate au câştigat premiul de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 din 15 septembrie, organizată pentru sărbătorirea a 107 ani de la înfiinţarea Loteriei Române, aceştia ridicându-şi joi premiul, de care au aflat cu o zi în urmă.

LOTO 6/49. Loteria Română informează că premiul în valoare de 11.371.103,71 lei (peste 2,5 milioane euro) a fost câştigat de doi jucători, soţ şi soţie, români care locuiesc în străinătate.

“Biletul care le-a adus marele premiu la Loto 6/49 a fost jucat împreună cu alte bilete, în Oradea, la agenţia 05-044, când au venit în vacanţă în România şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de doar 30,1 lei. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câştigătoare”, se arată în comunicatul transmis agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, pe lângă premiul categoriei I la Loto 6/49, cei doi jucători au obţinut câştiguri şi cu celelalte două variante, adică un premiu de categoria a III-a în valoare de 372,28 lei şi un premiu de categoria a IV-a, în valoare de 30 de lei.

“În total, biletul norocos le-a adus jucătorilor un premiu în valoare de 11.371.535,99 lei”, precizează sursa citată.

- Advertisement -

Cei doi au aflat abia miercuri că sunt câştigători şi au declarat reprezentanţilor Loteriei Române că îşi doresc să călătorească cât mai mult.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut...
- Advertisement -

More Articles Like This