Thursday, March 28, 2024

Trucuri de slăbire in doar 10 zile, rezultate garantate!

Must Read
50352_13_1383238320

Slăbeşte în doar 10 zile cu cele mai bune trucuri pentru silueta ta! Într-o dietă nu uita niciodată că punctul forte este să mănânci mereu gătit, să ai un program de 4-5 mese mai uşoare şi pe cât posibil la ore fixe, dar poţi să te răsfeţi odată pe săptămână cu ceva dulce. (Dar nu exagera, ştim că-ţi place!)

  • Bea mereu apă cu lămâie

Încearcă să nu mai bei nimic altceva decât apă plată cu lămâie. Şi asta pentru că apa cu lămâie ajută metabolismul în accelerarea arderilor, dar şi în menţinerea frumuseţii şi sănătăţii. Apa este vitală pentru organism. Corpul nostru fiind format din 90% apă.

  • Fructele – ca masă separată

Nutriţioniştii recomandă să nu consumăm fructele ca desert, deoarece unele sunt foarte consistente şi asta nu ne ajută la dietă. De exemplu: banana. Fructele pot fi consumate la minim o oră după mesele principale.

  • Evitaţi E-urile

Pe lângă faptul că îngraşă, e-urile sunt aditivi alimentari care dau gust mai bun oricărui aliment, dar dăunează sănătăţii: ficatul, stomacul, colonul. Aşadar, când cumpăraţi orice produse din magazine, citiţi mereu eticheta şi alegeţi produsele care au cel mai scurt termen de valabilitate deoarece conţin cele mai puţine e-uri, coloranţi şi aditivi.

- Advertisement -
  • Micul dejun

După cum toată lumea ştie, micul dejun este masa principală şi cea mai importantă. Dimineaţa, corpul asililează cel mai bine vitaminele, mineralele şi tot ce are nevoie pentru energia zilnică. Micul dejul reglează aciditatea gastrică şi glicemia pentru întreaga zi. Masa de dimineaţă trebuie să fie una light şi anume: iaurt, legume, uoă, şuncă, brânzeturi, cereale.

  • Evită preparatele prăjite şi sosurile
  • Uită de pâine

Pâine este foarte bogată în carbohidraţi care sunt dăunători pentru organism şi siluetă. În plus, nu este indicat să combini carbohidraţii (pâinea) cu alte alimente.

  • Dacă poţi şi ai timp NU UITA DE SPORT! Este cel mai eficient.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x