Friday, March 29, 2024

Cameră foto cu diafragma f/1.8 pentru iPhone 6

Must Read
Chiar dacă Apple ţine bine ascunse majoritatea detaliilor despre iPhone 6, furnizorii de subansamble s-au arătat mult mai comunicativi, dezvăluind în presa chineză noi informaţii despre camera foto şi inovaţiile pregătite pentru înlocuitorul lui iPhone 5S.

Potrivit ultimelor zvonuri, iPhone 6 va dispune de o cameră foto cu optică îmbunătăţită, capabilă să obţină poze la rezoluţie 10MP. Obiectivul cu diafragma f/1.8 dispune de filtre IR mai subţiri şi mai uşoare decât cele folosite până acum, combinaţia oferind poze de calitate superioară în condiţii de luminozitate redusă şi cu mai puţine aberaţii cromatice. Particularităţile noului obiectiv fac posibilă amplificarea efectului depth-of-field pentru obţinerea de poze mai expresive în care fundalul imaginii apare uşor neclar, scoţând în evidenţă subiectul fotografiat.

Apple iPhone 6 – design conceptApple iPhone 6 – design concept

Lista specificaţiilor ar putea include şi un sistem de stabilizare optică pentru camera foto, ce ar permite utilizatorilor de telefoane iPhone 6 să obţină poze clare cu mai multă uşurinţă, chiar şi atunci când luminozitatea redusă impune folosirea unor timpi de expunere mari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x