Friday, March 29, 2024

Ce cadou să aleg de ziua îndrăgostiţilor?

Must Read
Cadourile de Valentine’s Day simbolizează legătura de iubire dintre îndrăgostiți, iar acest obicei este întărit în fiecare an de sărbătoarea dragostei. Și pentru că Galeria Dalles prețuiește acest eveniment, vă invită la Târgul de Valentine’s Day să alegeți cadoul perfect pentru această ocazie. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să-i luați sau sunteți în pană de inspirație, vă oferim noi câteva idei.

Ce ați spune de o pălărie chic, elegantă, care pune întotdeauna în evidență feminitatea și trasăturile unei femei? Pălăria este un accesoriu magic care, odată ales, transformă orice femeie într-o prințesă. Vă așteptăm cu pălării din fetru sau fesuri cu voaleta roamntice care își vor găsi locul în garderoba iubitei.

Simbol al candorii și frumuseții, florile au împăcat și adus împreună milioane de cupluri. Noi am pregătit un cadoul cu totul special: plicuri cu semințe sau bulbi de flori pe care cei doi îndragostiți să le semene împreună, martor tăcut al dragostei lor. La fel de specială este și Hoya Kerrii, o plantă pe care natura parcă a creat-o special pentru a sărbători iubirea. Este o plantă exotică ale cărei frunze au formă de inimă. Daruiește-o cu drag de Sfântul Valentin, ca să vorbească despre dragostea pe care i-o porți persoanei iubite.

Un cadou perfect și util pentru ambi parteneri sunt produsele cosmetice pe baza de ulei de măsline. În zonele mediteraneene, pentru a avea mâinile frumoase și fine, femeile, înainte de culcare, le masau cu ulei de măsline și apoi le acopereau pe timpul nopții cu mănuși de bumbac. Dimineața aveau o piele mult mai strălucitoare, moale și catifelată.

Dacă vreți să vă surprindeți iubita sau iubitul, puteți merge pe mâna norocului și să oferiți cadou inimioare cu răvașe. Mesajele de pe răvașe vor aminti întotdeauna de ziua îndrăgostiților și vor aduce un zâmbet pe buze de fiecare dată când va fi citit!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x