Friday, March 29, 2024

Ce fac adolescentii de Valentine’s Day

Must Read

Daca cei mari isi planuiesc intalniri romantice si mese la restaurant, adolescentii prefera alte activitati pe care sa le desfasoare cu persoana iubita in acesta zi dedicata dragostei. O plimbare in parc, daca vremea este frumoasa, chiar daca pare ceva obisnuit, poate fi transformata intr-o intalnire deosebita.

Baiatul isi astepta prietena cu un buchet de flori si o cutie de bomboane in forma de inimioare. Indicat ar fi ca ea sa fi pregatit gustari reci si cateva prajiturele pe care sa le manance impreuna in parc pe o patura intr-un colt verde. O alta idee ar fi ca cei doi sa mearga la patinaj.

O piesa de teatru pe o tema romantica ar fi o surpriza foarte placuta pentru persoana iubita. Daca de mult nu ati mai mers la o ceainarie aceasta zi este potrivita pentru a sorbi un ceai cu arome deosebite.

Orice activitate ati alege este indicat sa nu lipseasca florile si bomboane in forma de inimioara din partea baiatului si un alt cadou din partea fetei. Cadourile trebuie sa fie alese cu gust si sa reprezinte persoana careia i se adreseaza. Indiferent unde ati merge si orice ati face in aceasta zi, totul trebuie sa se desfasoare sub semnul dragostei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x