Thursday, March 28, 2024

Perie pentru extensii si pentru parul nostru propriu

Must Read
Frumusetea si sanatatea parului nostru au de suferit in momentul in care nu utilizam o perie aleasa corect pentru tipul nostru de par. Acelasi lucru este important chiar si atunci cand alegem o perie pentru extensii .

perie-din-lemn

O pieptanare regulata a parului cat si a extensiilor ne aduce beneficii mari, imbogatind circulatia sangvina de la nivelul scalpului si intarind astfel radacina firului de par.

Atentie! Daca nu esti atenta, o perie pentru extensii de calitate slaba poate provoca o electrizare excesiva a firului de par. De esemeni daca o folosesti pentru parul natural poate determina astfel aparitia unor probleme la nivelul scalpului si deteriorarea structurii firului de par.

Gama existenta de astfel de perii este larga, comerciantii oferind pe piata perii si pieptene confectionate din diferite materiale, cu peri lungi sau scurti, cu dinti desi sau rari, depinde doar de noi sa alegem ceea ce este mai potrivit pentru tipul nostru de par. Putem alege o perie pentru extensii confectionata din diferite materiale.

Perie din lemn/os

- Advertisement -

Aceasta perie este confectionata din materiale naturale si nu electrizeaza parul in timpul periajului. Lemnul din care este confectionata nu trebuie sa fie vopsit sau lacuit si astfel, proprietatile benefice ale lemnului vor fi pastrate in timp indelungat. Aveti grija ca dintii periei sa fie rotunjiti si foarte netezi pentru a nu dauna firului de par. Acesta perie pentru extensii este potrivita si pentru extensiile clip on.

Perie pentru extensii din plastic

Se gaseste sub diferite tipuri, forme si culori, la preturi accesibile. Problema majora intalnita la acest tip de pieptene este electrizarea. Efectul poate fi estompat cu diferite solutii antistatice, iar intretinerea este relativ simpla, se poate spala destul de usor cu putina apa si sapun.

Perie pentru extensii din metal

Si acest tip de perie pentru extensii este destul de raspandit, nu provoaca electrizarea, insa, nu se recomanda o utilizare de durata. Pentru a evita zgarierea scalpului, ai grija ca dintisorii metalici sa fie acoperiti la capat cu un material mai moale.

Perie pentru extensii in magazinul nostru online. Click aici

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x