Friday, March 29, 2024

UTOK 700Q Satin: tableta ce intampina Valentine’s Day cu multa culoare

Must Read
Producatorul de tablete si smartphones UTOK adauga in portofoliu modelul UTOK 700Q Satin , tableta ce imbraca inaltele performante tehnologice in culorile vibrante ale anului 2014.

utok-700q-satin-tableta-ce-intampina-luna-iubirii-cu-multa-culoare
UTOK 700Q Satin reprezinta mariajul tehnologiei accesibile si a designului special conceput pentru luna in care iubirea este pusa la loc de cinste. Mai mult, UTOK 700Q Satin este special conceput pentru a fi o extensie a personalitatii utilizatorilor de gadget-uri.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

De aceea UTOK intampina luna iubirii prin culori vibrante, recomandate de cele mai importante nume din lumea designului. Combinatiile albului stralucitor cu violet energic metalizat si a negrului intens cu rosu misterios vor fi pe placul tuturor celor care cauta sa se accesorizeze inteligent.

Designul tabletei UTOK 700Q Satin este insotit si de tehnologii care transforma un element de design intr-un veritabil asistent personal. Procesorul Quad Core de 1,2 GHz, memoria de stocare de 16 GB (cu posibilitatea de extindere cu pana la 32 GB), ecranul de 7 inch cu rezolutie 1024×600 pixeli, conexiune Bluetooth 4.0® si camere duale sunt cateva dintre caracteristicile care demonstreaza ca UTOK 700Q Satin este mai mult decat un accesoriu.

Pe langa aceste caracteristici, tableta dispune si de beneficiile cu care UTOK si-a obisnuit utilizatorii: garantie extinsa la 5 ani, o luna de seriale si filme gratuit si 100 de carti gratuite.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x