Thursday, March 28, 2024

Pantofi cu varf ascutit – must have

Must Read
pantofi-colour-me-orangeIn nuante clasice, negru, nude sau in culori electrice, explozive, precum roz, galben aprins, verde, albastru, pantofii cu varf ascutit, fara platforma, se numara printre must-haveurile fashion in anul 2014. Acesti pantofi se regasesc deja in dressingurile fashionistelor de pretutindeni si sunt purtati si asortati unor tinute cat se poate de diferite.

Pantofii cu varf ascutit sunt foarte versatili si sunt purtati atat cu tinute elegante, de cocktail, cat si cu tinute office, casual sau smart chic. In plus, pantofii cu varf ascutit sunt purtati chiar si cu piese vestimentare sport – bluze si pantaloni drepti, din bumbac. Asadar, acesti pantofi pot face parte dintr-o serie de combinatii vestimentare absolut incredibile, originale si inedite, neasteptate.

Pantofii stiletto clasici, cu varf ascutit pot fi purtati mai ales in club, chiar daca ii vei asorta cu o fusta conica sau o pereche de jeansi skinny. De asemenea, pantofii cu varful ascutit se potrivesc de minune unei tinute formate dintr-o camasa de voal si o pereche de pantaloni scurti. Nu uita de accesori – colierele de dimensiuni mari vor accentua o tinuta chic, glamour.

Pe matar.ro vei gasi o categorie special dedicata pantofilor cu varful ascutit. Iar preturile sunt absolut ispititoare: de la 63 de lei!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x