Monday, September 27, 2021

Au castigat de trei ori la Lotto in aceeasi luna, dar nu se lasa. Ce suma impresionanta de bani au obtinut

Must Read
Cel mai norocos cuplu din lume a castigat de trei ori intr-o luna la Lotto. Cei doi au castigat doua premii in valoare de un million de dolari si unul in valoare de 50.000 de dolari.

Calvin si Zatera Spencer si incercat norocul in extragerile Lotto din 12 martie, atunci cand au si castigat la sectiunea “Desenul Powerball”, premiul in valoare de un million de dolari. Cei doi soti au nimerit primele cinci numere, dar nu au anticipat si numarul “Powerball”, scrie independent.co.uk.

Chiar daca aveau in cont mai multi bani, Calvin si Zatera au decis sa joace din nou pe data de 26 martie, castigand alti 50.000 de dolari in combinatia norocoasa 6-6-6-6, bifata pe cele zece bilete inscrise.

Vazand ca au avut noroc in ultima perioada, a doua zi au mai castigat un premiu in valoare de un million de dolari la sectiunea “$100 Million Cash Extravaganza”. De aceasta data biletul norocos fusese achizitonat de Calvin Spencer, dupa ce isi condusese sotia la o intalnire. Dupa ultimul castig, barbatul a facut o declaratie care a uimit o lume intreaga: “Inca nu am terminat”.

Premiul de un million de dolari de la categoria “$100 Million Cash Extravaganza” este o anuitate, motiv pentru care sotii norocosi au fost nevoiti sa decida daca vor sa primeasca suma intreaga in decursul a 30 de ani sau sa primeasca suma de 681.000 de dolari in forma lichida.

- Advertisement -

Cei doi au ales variant imediata, aceea de a primi banii imediat, chiar daca din suma totala au fost retrase taxele la stat. Cuplul din Portsmouth, Virginia, Statele Unite, este considerat cel mai norocos cuplu din lume. Agentia Lotto care le-a vandut biletele norocoase a primit o recompense de 10.000 de dolari.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cea mai uşoară reţetă de zacuscă pentru sezonul rece. Zacusca de ardei capia este delicioasă

Spre deosebire de zacusca pe care o prepari an de an, în mod tradiţional, zacusca de ardei capia are...
- Advertisement -

More Articles Like This