Monday, September 20, 2021

iPhone 6: Producţia va începe în luna mai

Must Read
iPhone 6 Furnizorii grupului american Apple Inc vor începe în luna mai producţia de serie a display-urilor pentru noua generaţie de telefoane iPhone (iPhone 6), care ar urma să fie lansat pe piaţă în toamnă, au declarat, marţi, pentru Reuters surse din interiorul lanţului de aprovizionare.

untitled_14298400

iPhone 6 Potrivit acestor surse, în prima fază vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producţia modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni. Telefoanele iPhone din actuala generaţie (iPhone 5S şi 5C) au un ecran cu o diagonală de 4 inci.

De asemenea, sursele au declarat că firmele japoneze Japan Display Inc şi Sharp Corp, precum şi grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru noua generaţie de smartphone-uri iPhone. Niciun reprezentat al celor trei societăţi nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Apple mizează pe un iPhone cu un ecran mai mare pentru a recupera decalajul care îl separă de rivalul Samsung Electronics Co Ltd. Însă, telefoanele iPhone 6 ar urma să utilizeze aşa-numita tehnologie in-cell care va permite construcţia unor ecrane mai subţiri decât cele introduse odată cu lansarea iPhone 5.

Totuşi, din cauza dificultăţilor în producţia panelurilor in-cell cu dimensiuni de 5,5 inci s-a luat decizia ca mai întâi să înceapă producţia de serie a versiunii de 4,7 inci.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Un medic din România contrazice toți nutriționiștii. La ce aliment NU este de acord să se renunțe in diete

În zilele noastre există atât de multe variante de diete, încât este aproape imposibil să nu o găsești pe...
- Advertisement -

More Articles Like This