Thursday, March 28, 2024

iPhone 6: Producţia va începe în luna mai

Must Read
iPhone 6 Furnizorii grupului american Apple Inc vor începe în luna mai producţia de serie a display-urilor pentru noua generaţie de telefoane iPhone (iPhone 6), care ar urma să fie lansat pe piaţă în toamnă, au declarat, marţi, pentru Reuters surse din interiorul lanţului de aprovizionare.

untitled_14298400

iPhone 6 Potrivit acestor surse, în prima fază vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producţia modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni. Telefoanele iPhone din actuala generaţie (iPhone 5S şi 5C) au un ecran cu o diagonală de 4 inci.

De asemenea, sursele au declarat că firmele japoneze Japan Display Inc şi Sharp Corp, precum şi grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru noua generaţie de smartphone-uri iPhone. Niciun reprezentat al celor trei societăţi nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Apple mizează pe un iPhone cu un ecran mai mare pentru a recupera decalajul care îl separă de rivalul Samsung Electronics Co Ltd. Însă, telefoanele iPhone 6 ar urma să utilizeze aşa-numita tehnologie in-cell care va permite construcţia unor ecrane mai subţiri decât cele introduse odată cu lansarea iPhone 5.

Totuşi, din cauza dificultăţilor în producţia panelurilor in-cell cu dimensiuni de 5,5 inci s-a luat decizia ca mai întâi să înceapă producţia de serie a versiunii de 4,7 inci.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x