Friday, March 29, 2024

Tricoul cu imprimeu, un must-have anul acesta

Must Read
Tricoul este una dintre piesele de baza din garderoba care ne poate scoate din impas indiferent de situatie. Aproape ca nu exista tinuta, exceptand dress-code-urile stricte precum cel office sau black tie, in care un tricou clasic sa nu poata fi inclus. Dar, pe langa tricourile simple, in ultimul timp au ajuns in atentia noastra tricourile cu imprimeuri diverse cu ajutorul carora iti poti construi tinute eclectice si in acelasi timp confortabile.

Magazine recomandate: tshirt-factory.ro ; artaporter.ro

In articol te vei intalni cu sase tipuri de tricouri cu imprimeu, disponibile deja in magazinele mass-market. Trebuie doar sa il gasesti pe cel care te reprezinta. Desigur, pe oricare dintre modelele de mai jos le poti purta cu jeansi sau cu pantaloni sport, insa iti propun combinatii mai elaborate, ce iti vor scoate tinuta din registrul sport.

Tricoul cu imprimeu floral

Acest tip de tricou, cu un aer romantic, se potriveste intr-o tinuta casual chic, alaturi de o fusta creion din dantela brodata, pana la jumatatea gambei sau sub genunchi. Poarta tricoul cu imprimeu floral bagat in fusta si neaparat tocuri: o pereche de pantofi retro cu tocul gros intr-o nuanta neutra.

Tricou cu flori
Mango, 149 lei
Tricou cu imprimeu floral
Zara, 99 lei

Tricoul cu imprimeu rock-chic

Tricourile cu imprimeu de inspiratie rock-chic sunt perfecte pentru un look rebel. Ti-l recomand cu pantaloni stramti din piele si lanturi la baza gatului. Poti purta tenisi, pentru o tinuta mai degraba clasica, sau o pereche de botine cu tocuri inalte, pentru un look mai sofisticat. O jacheta din denim cu aspect “trashy” va sustine alura rock-chic a intregii tinute.

Tricou negru
Mango, 69 lei
Tricou rock-chic
Stradivarius, 69 lei

Tricoul cu imprimeu tropical

Acest item te poate ajuta sa iti construiesti un outfit foarte modern, inspirat din peisajele destinatiilor tropicale. Este unul dintre cele mai ofertante trenduri ale sezonului in curs. Iti propun sa porti tricoul cu imprimeu tropical cu o fusta maxi iar in talie, pentru a-ti structura silueta, pune-ti o centura viu colorata. Fereste-te de tocurile sofisticate: balerinii clasici sau o pereche de mocasini din sfoara si panza te ajuta sa ramai in aceeasi arie stilistica.

- Advertisement -
Tricou cu imprimeu
Massimo Dutti, 159 lei
Tricou cu palmieri
Mango, 119 lei

Tricoul cu imprimeu cartoon

Tricoul cu imprimeu cartoon este clasic dar spune o poveste haioasa in acelasi timp. De aceea ti-l recomand intr-un look masculin, cu pantaloni si blazer inspirate din garderoba domnilor. Acest model va da o nota jucausa tinutei, asa ca nu vei avea un look auster. In picioare, poarta pantofi oxford sau tenisi clasici din panza.

tricou cu imprimeu
H&M, 59,90 lei
tricou cu imprimeu
Mango, 69 lei

Tricoul cu imprimeu fashion

Daca vrei sa obtii un look glam relaxat, combina tricoul cu imprimeu fashion cu un sacou clasic si o fusta mini din paiete. Poarta aceasta tinuta la un cocktail party sau la un eveniment festiv, caci vei obtine un rezultat spectaculos dar nepretentios in acelasi timp. Nu uita sa iti accesorizezi tinuta cu o pereche de stiletto cu tocuri ametitoare si o bijuterie spectaculoasa, precum o bratara metalica, ideala pentru orice femeie moderna.

Tricou fashion
Zara, 59 lei
Tricou cu imprimeu
Zara, 99 lei

Tricoul cu imprimeu cu mesaj

Fie ca iti doresti sa fii extravaganta, sa militezi pentru o cauza nobila sau sa transmiti un mesaj haios, poti folosi moda in favoarea ta. Porneste de la un tricou cu imprimeu si mesaj interesant si transforma-l in centrul de interes al tinutei. Adauga o fusta de lungime medie, cu pliuri si o curea care sa iti sublinieze talia. Pantofii cu toc sunt nelipsiti din aceasta ecuatie, preferabili fiind cei in nuante vibrante.

Tricou cu mesaj
Pull&Bear, 69 lei
Tricou cu imprimeu
H&M, 99 lei

Nu iti ramane decat sa alegi modelul preferat si sa porti cu atitudine tricoul cu imprimeu. Care este preferatul tau?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x