Thursday, March 28, 2024

5 alimente pentru albirea dintilor natural

Must Read
1. Merele
Consumul de mere curata pur si simplu dintii, acidul malic din mar producand saliva, care ne ajuta de asemenea in curatatea dintilor.

2. Ananas
Ananasul este singurul aliment care contine bromelina. Bromelaina este de asemenea cel mai eficient ingredient de eliminare a petelor dentare.
3. Broccoli
Consumul de broccoli crud, cum ar fi si in cazul marului, va freaca dintii, facandu-i mai curati, luciosi si sticlosi. In plus, tot fierul din broccoli oferă un perete de protecție contra acidului creat de bacterii, prevenind astfel petele dentare.
4. Stafidele
Faptul că stafidele să fie bun bune pentru dinti poate fi surprinzător, deoarece acestea sunt, de asemenea, lipicioase, dar mestecarea de stafide ajuta la productia de salivă, care păzește dinți împotriva petelor și a cariilor.
5. Capsunele
Ca si merele, contin acid malic (crește saliva), dar ele mai ofera si alte beneficii, precum producerea de antioxidanti care reduc bacteriile de colorare, precum și inflamațiile. În plus, vitamina C protejeaza impotriva impotrive bolilor parodontale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x