Tuesday, August 3, 2021

Cat de sanatoasa este o tigara electronica?

Must Read
Principalul motiv pentru care fumatorii se decid sa acorde o sansa tigarii electronice si mai presus de orice lor insile, este numarul mare de beneficii reale pe care le are vapatul pentru sanatate. Vaporii inhalati se obtin prin incalzirea pana la vaporizare a unor lichide care nu contin toxine si a caror concentratie de nicotina este perfect determinata, inclusa si comunicata pe ambalaj.

In timp ce tigarile obisnuite contin monixid de carbon, gudron, arsenic, amoniac, cinura si acetona, toate studiile efectuate pe lichide pentru vapat au confirmat puritatea acestora si faptul ca nu contin niciun fel de chimicale. Daca la acest lucru adaugam ca aburii rezultati in urma vapatului au un foarte discret miros, uneori chiar deloc, atunci merita sa faceti aceasta alegere.

De fapt, tigara electronica este un dispozitiv sanatos si atat de inteligent incat poate functiona cu mijloace minimale si foloseste ca materie prima substante prezente in mod curent in alimentatia oamenilor: propilen glicolul si glicerina vegetala sunt aditivi care contribuie la innobilarea texturii vaporilor, aroma este obtinuta din extracte naturale si ofera mai multa savoare vapatului, iar nicotina pura in diverse concentratii are efect stimulant asupra sistemului nervos, functionand precum cofeina.

Un alt motiv de ingrijorare, mai ales pentru sanatatea celor din jur, este fumul secundar. Tigarile din tutun odata aprinse nu dauneaza numai celui ce le fumeaza, ci si tuturor persoanelor din apropierea acestuia, mai ales daca se afla intr-un mediu inchis. Vaporii tigarii electronice au un miros discret, de cele mai multe ori chiar imperceptibil, care nu stagneaza in aer deoarece odata expirati, acestia se evapora aproape instantaneu. In majoritatea cazurilor nici nu puteti simti mirosul vaporilor daca nu sunteti chiar dumneavoastra persoana care foloseste tigara electronica , iar faptul ca veti scapa de alergii, de iritatia ochilor si a mucoaselor si de mirosul greu pe care il capata pielea, imbracamintea si parul sunt motive in plus pentru a uita de tutun si a vizita cat mai repede un magazin specializat de unde sa alegeti un model e-cig care vi se potriveste.

Aici puteti testa lichide-arome si tigari electronice in diferite combinatii de asamblare a componentelor si va veti convinge ca aveti o sansa reala sa scapati de dependenta de tutun si sa va schimbati viata eliminand riscul aparitiei unor boli incurabile cum ar fi cancerul care poate aparea la diferite organe afectate de fumul tigarii.

- Advertisement -

Fumatul electronic isi dezvaluie beneficiile inca de la primele pufuri. Spre deosebire de renuntarea brusca la tigari, faptul ca aveti un dispozitiv care simuleaza perfect fostul obicei va ajuta sa evitati caderile nervoase, mancatul compulsiv si anxietatea. Indiferent daca fumati pentru ca va place gestul in sine, gustul sau textura tutunului sau pur si simplu din inertie, tigara electronica va aduce solutia optima de a pastra intreg ritualul, eliminand doar partile negative.

Pentru a vapa este suficient sa apasati un buton, imaginati-va deci ca nu va mai enervati niciodata pentru ca nu gasiti bricheta, sau pentru ca nu exista loc special pentru fumat si traiti experienta maxima a folosirii unei tigari electronice.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Primul iaht Lamborghini a fost livrat luptătorului Conor McGregor: e un supercar maritim

Conor McGregor este primul din cei 63 proprietari ai ediţiei speciale de iahturi, create de Lamborghini. Luptătorul irlandez a...
- Advertisement -

More Articles Like This