Tuesday, August 3, 2021

Eticheta și țigara electronică

Must Read
Aceste țigări moderne vin cu un set propriu de etichetă. Noi nu vom discuta beneficiile lor asupra sănătății fumătorilor ci aspectele care se leagă de bunele maniere la restaurant, în mijloacele de transport ori la serviciu, acolo unde, în mod normal, fumatul țigărilor obișnuite este interzis. Fumatul electronic este permis în spațiile publice, dar atenție la maniere. Noi recomandăm discreție.

După cum deja am aflat, în locul fumului clasic, aceste țigări scot doar un abur inofensiv care nu miroase și care nu afectează sănătatea celor din jur. Numai că, acest abur poate crea confuzii. Le poate sugera fumătorilor de țigări normale că este permis fumatul în localul respectiv, sau poate crea disconfort în stația de metrou, de exemplu. Unele linii aeriene au interzis fumatul e-țigaretelor, tocmai pentru a evita aceste lucruri. Cei care vor să fumeze la locul de muncă, fie birou fie spațiu deschis, trebuie să își informeze colegii în prealabil.

La restaurante este mai complicat și este recomandat, totuși, să ieșiți afară. În vizite va trebui să cereți permisiunea sau să vă alăturați grupului de fumători clasici de pe terasă ori din curte. Și mai trebuie să vă înarmați cu răbdare pentru a răspunde întrebărilor curioșilor. Este un dispozitiv modern care atrage privirile. Este lipsă de bune maniere să vi se ceară de către altă persoană propria țigară electronică pentru a vedea diferența și va trebui să refuzați cu grație.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Primul iaht Lamborghini a fost livrat luptătorului Conor McGregor: e un supercar maritim

Conor McGregor este primul din cei 63 proprietari ai ediţiei speciale de iahturi, create de Lamborghini. Luptătorul irlandez a...
- Advertisement -

More Articles Like This