Saturday, September 25, 2021

Sa fie oare acesta noul iPhone 6 ?

Must Read
Pe internet circulă un filmuleţ în care ne este prezentat iPhone 6 şi câteva dintre funcţiile pe care se presupune că le va avea.
Există zvonuri de ceva timp ca Apple vrea să scoată pe piaţa un iPhone mai mare. Ei bine, de fapt aceste zvonuri au apărut încă de la lansarea lui iPhone 5 şi au câştigat teren în ultimele luni.

Potrivit analistului chinez Sun Changxu, iPhone 6 va ieşi în două variante de dimensiuni de 4,7 respectiv 5,7 inch. Chiar şi mai interesant, analistul anticipează că este posibil să le putem vedea pe piaţa mai devreme de luna iunie a acestui an.

Poate sunt doar zvonuri, sau poate Apple chiar ne rezervă o surpriză pe parcursul acestui an, nimeni nu poate ştii cu siguranţă.

Rămâne să vedem ce se va întâmpla. Se pare că acest filmuleţ ar fi fost conceput şi realizat de către un împătimit iPhone, şi trebuie să recunoaştem că este realizat destul de bine.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

​În Hong Kong se construiesc apartamente de mărimea a două paturi matrimoniale

Piața imobiliară din Hong Kong oferă acum apartamente foarte mici, de dimensiunea a două paturi matrimoniale, potrivit Bloomberg, citată...
- Advertisement -

More Articles Like This