Thursday, March 28, 2024

Afla care sunt culorile verii in fashion!

Must Read
Albastrul regal este o culoare foarte eleganta, care a revenit in trend in ultimii ani. Este o culoare versatila, care ocupa un loc nobil atat in cazul tinutelor de zi cat si celor de seara. Se asorteaza perfect cu albul dar poate fi combinata si cu nuante calde.
Culorile nude (bej, crem) sunt delicate, feminine ce pot fi asortate cu usurinta si care ies in evidenta pe pielea bronzata. Nu trebuie neaparat sa stralucesti de la cap pana in picioare in aceste culori, insa vei avea un look trendy daca vei alege un accesoriu sau o pereche de incaltaminte in nuante nude.
Albul, cu siguranta este culoarea eterna a verii. Reflecta razele soarelui si are un efect inocent si curat. Este o culoare care evidentiaza de minune frumusetea feminina.

Culorile verii in fashion
Culorile neon sunt in mare voga in acest sezon. Purtand aceste culori, tinuta ta va fi plina de viata si de energie. Nuantele tari ale culorilor roz, verde, galben sau albastru se completeaza de minune cu materiale stralucitoare. Daca in aceasta vara vrei sa fii in centrul atentiei, iti recomandam sa faci rost de o rochie de vara din matase, intr-o nuanta de neon.
Galbenul – desi unii spun (de altfel gresit) ca este culoarea invidiei – este culoarea soarelui, a vietii si a bucuriei. Iti recomandam sa porti piese vestimentare de culoare galbena, numai daca pielea ta este bronzata, deoarece pe pielea alba nu se evidentiaza aceasta culoare fermecatoare.
Culorile pastelate dau un strop de feminitate purtatoarei. Aceste culori se asorteaza foarte usor. Pentru o senzatie accentuata de vara iti, recomandam sa le combini cu alte culori pastelate.
Nuantele orange au ramas in trend si in acest sezon. Este vorba despre culori expresive si sofisticate. Nu exista culori de par sau piele care sa nu se asorteze perfect cu aceste nuante. Se combina de minune cu nuante nude sau alb.
Albastrul azur si turquoise sunt nuantele marii, a apelor care ne duc cu gandul la vacante si concedii exotice. Este vorba despre nuante delicate si energizante, ideale pentru a fi purtate in acest sezon.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x