Thursday, March 28, 2024

Alege-ti incaltaminte trendy si in aceasta vara!

Must Read
Se spune ca pentru o femeie incaltamintea si gentile nu sunt niciodata de ajuns. Nimeni n-ar trebui sa conteste valoarea de adevar a acestei vorbe, mai ales daca luam in considerare, ca prin aceste doua piese de baza putem controla toata tinuta noastra, fie ca vrem ceva vesel, lejer sau elegant. In acest articol ne vom concentra pe incaltaminte si iti vom arata ce piese merita sa ai in garderoba ta in acest sezon.

Sandale cu talpa ortopedica

Si-au facut aparitia pe podiul modei inca de anul trecut, dar anul acesta se afla cu adevarat la apogeu. Sunt foarte confortabile, elegante si se potrivesc aproape cu orice tinuta. Sunt o adevarata comoara pentru femeile care nu pot sau nu vor sa poarte tocuri inalte, dar se simt bine la inaltime. Atentie insa, cu ce le asortezi, astfel incat sa poti evita efectul unor picioare groase. Iti recomandam sa le asortezi cu rochii sau fuste vaporoase, de vara.

Sandale cu talpa ortopedica pe Matar.ro

Sandale cu platforma

Platformele au devenit unul dintre hiturile verii. Nu numai ca sunt super confortabile, dar vor oferi tinutei tale un accent sexy si feminin. Sandalele cu talpa ortopedica au de asemenea variante cu platforma, dar creatorii in moda au combinat platformele cu tocuri extreme de inalte pentru acest sezon. Desi sunt confortabile, multe femei nu le pot purta. Daca-ti e teama sa porti platforme, iti recomandam ca inainte sa iesi pe strada cu ele, sa exersezi mersul, incaltandu-le in casa.
Sandale cu platforma pe Matar.ro

Balerini

Micile balerini sunt la voga si in acest sezon. Unele dintre noi preferam sa purtam balerini si in zilele calde in defavoarea sandalelor, pur si simplu pentru ca le consideram o incaltaminte practica. Balerinii sunt foarte feminini si sofisticati, ideali pentru tinutele casual. In oferta noastra vei gasi zeci de modele chic, in toate culorile sau cu diverse decoratiuni: funde, flori, inimioare, tinte aplicate, etc. Pentru zilele toride iti recomandam sa alegi balerini perforati sau un model peep-toe, care permite aerisirea perfecta a picioarelor.
Balerini pe Matar.ro

Tot ce este romantic

Ca si in cazul imbracamintelor, linia romantica este apreciata in acest sezon. Imprimeurile florale, dantelele, culorile pastelate, aplicatile florale sunt doar cateva elemente care dau un aer romantic tinutei. Daca iti place acest stil, iti recomandam sandalele cu flori aplicate sau pantofii cu dantela pe care le vei gasi in oferta noastra. In categoria Fashion Trends am creat pentru tine sectiunea „Imprimeuri florale”, de unde poti alege din zeci de piese pe placul tau.

Incaltaminte romantice pe Matar.ro

Culorile vii, neon sau metalice

Am putea spune ca e o situatie paradoxala, dar in aceasta vara sunt in trend atat culorile pastelate cat si culorile neon. Suntem in sezonul culorilor proaspete, iar noi te sfatuim sa indraznesti sa porti culori. Cand vrei sa porti culori vii, este recomandat sa ai grija de armonia culorilor in tinuta ta. Daca nuantele neon sunt prea mult pentru tine, atunci te sfatuim sa alegi incaltaminte intr-o singura culoare, cu insertii metalice. Culorile metalice (auriu, argintiu) sunt si ele trendy in aceasta vara. Te invitam sa descoperi zeci de modele in aceste culori in magazinul online Matar.ro!
Sandale neon pe Matar.ro
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x