Friday, March 29, 2024

Ce pantofi purtam in primavara 2014

Must Read
Primavara anului 2014 se anunta a fi una foarte interesanta si plina de culoare in ceea ce priveste moda pantofilor. Marii designeri au pus, pentru aceasta primavara, accentul pe modele avangardiste, dar in acelasi timp clasice, feminine sau cu elemente masculine.
Din categoria modelelor feminine, raman in top pantofii stiletto, cu varful ascutit. Acestia vor domina tot sezonul urmator, atat pe podiumuri, cat si in street-style. De asemenea, pantofii cu tocuri de dimensiuni mici raman in topul preferintelor designerilor, dar si al femeilor care iti doresc sa fie elegante si comode in acelasi timp.
Tot in primavara anului 2014 se vor purta pantofii sport in culori pastelate, pe care ii poti asorta intr-un mod neobisnuit: cu rochii si fuste semi-elegagante, din voal sau tulle.

pantofi stiletto
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x