Monday, July 26, 2021

Cum sa alegi perechea potrivita de pantofi

Must Read
Atunci cand ai nevoie de o pereche de pantofi, ai tendinta sa te uiti doar la modelul de incaltaminte si sa uiti anumite aspecte care sunt destul de importante.
Indiferent de ocazia pentru care alegi pantofii, trebuie sa ai in vedere o serie de factori, printre care:
1. Inaltimea tocului
Daca esti o femeie inalta, nu ai nevoie de tocuri de 14 cm. Cele de 8, maxim 10 cm sunt mai mult decat suficiente. Tocurile de 14 cm nu vor face decat sa iti provoace dureri de spate, dar mai ales de picioare.
2. Platforma
Daca vrei sa fii mai inalta, fara sa ai probleme la nivelul talpii, calcaielor (provocate de pozitia incomoda a piciorului), poti opta pentru pantofii cu platforma si toc. Acestia sunt mult mai comozi decat pantofii care au doar toc.

3. Marimea
Nu iti cumpara o pereche de pantofi mai mari sau mai mici, doar pentru ca sunt la reducere. Daca in cazul pantofilor cu jumatate de numar mai mici sau mai mari te poti descurca (pe cei mici ii poti largi/mari cu o vizita la cizmar), cei cu diferente de un numar nu vor face decat sa iti provoace probleme.
P00053246-PRISCILLA-GLITTER-PLATFORM-PUMPS-DETAIL_2
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This