Friday, March 29, 2024

Cum sa cureti pantofii sport

Must Read

Dupa ore intregi petrecute la sala de sport sau in parc, incaltamintea sport are un aspect nu tocmai dragut. Petele de murdarie si transpiratie pot fi insa indepartate rapid, cu ajutorul unor trucuri simple, dar eficiente. Iata ce trebuie sa faci pentru ca pantofii tai sport sa arate ca noi.
sport
Ai nevoie de:
– detergent lichid de vase
– o periuta de dinti (veche)
– bicarbonat
– ulei esential de menta
– o carpa de bumbac.

Ce trebuie sa faci:
Adauga 3 linguri de detergent lichid intr-o cana cu apa calda. Inmoaie carpa de bumbac in solutia de curatare si apoi sterge suprafata incaltarilor.
Pentru margini si pentru partea laterala a pantofilor foloseste periuta de dinti. Toarna putin detegent lichid de vase pe zona care urmeaza a fi curatata, dupa care curata suprafata incaltarilor. La final clateste cu apa calda din belsug.
Pentru mirosul neplacut din interiorul pantofilor este indicat sa adaugi in interiorul acestora o lingura de bicarbonat si cate 2 – 3 picaturi de ulei esential de menta. Aceste amestec va elimina mirosul neplacut si va improspata interiorul incaltarilor.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x