Sunday, July 25, 2021

Stilul supradimensionat: se poarta XXL

Must Read
Ai in dressing haine prea mari sau largi pentru tine si te gandesti sa te descotorosesti de ele? Ei bine, in aceasta toamna te poti simti norocoasa: se poarta hainele de dimensiuni mari.
De fapt, zilele astea ai putea iesi imbracata in hainele iubitului tau si ai fi privita ca fiind o tipa foarte cool.
Jachetele, pantalonii, puloverele si tricourile cu una sau doua dimensiuni mai mari sunt un must-have in acest sezon. Iata o galerie foto care te va convinge de acest lucru.

Stilul supradimensionat se poarta XXL (2) Stilul supradimensionat se poarta XXL (2) Stilul supradimensionat se poarta XXL (2) Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This