Friday, March 29, 2024

Ion Ţiriac: Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul

Must Read

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, miercuri, în cadrul primei ediţii a Balului Nataţiei, că Simona Halep este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis încoace.

“Sportul e o industrie, s-a terminat cu Pierre de Coubertin. A fost un contract (n.r. – între Simona Halep şi antrenorul belgian Wim Fissette) care s-a terminat din câte am înţeles eu şi fiecare a hotărât să se ducă în partea lui. Simona Halep bănuiesc eu că dacă a ajuns acolo unde este acum nu e nici fraieră, nici proastă. E deşteaptă, iar când te măriţi cu unul pentru tenis, ăla trebuie să ştie tot. Şi ăla este antrenorul. Sunt convins că va face o alegere potrivită. E foarte greu pentru ea să înţeleagă ce i se întâmplă. După toate sporturile pe care le-am avut şi s-au dus, ea este sportiva care are cea mai mare identificare cu poporul de la Cupa Davis încoace, fără să insult pe nimeni. În clădirea aceasta de la Cercul Militar eu nu am mai fost din 1972 când pe străzi erau peste un milion de oameni, de la Piaţa Aviatorilor până aici”, a spus Ţiriac.

Foştii sportivi Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima ediţie a Balului Nataţiei, care a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar. La eveniment au mai participat printre alţii Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu şi Andreea Răducan.

În cadrul balului a avut loc o licitaţie care a avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep şi a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul şi o rachetă a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de foşti mari sportivi români, precum şi alte obiecte.

- Advertisement -

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat, la 6 noiembrie, că a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la începutul acestui an.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x