Friday, March 29, 2024

Chinezii adună comenzi pentru iPhone 6. Au deja 33.000 de clienţi

Must Read
China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobilă si date din lume, a inceput sa primeasca comenzi pentru noua generatie iPhone 6, smartphone care urmeaza sa fie prezentat de Apple pe 9 septembrie. Potrivit ubergizmo, chinezii asteapta comenzi pentru ambele modele de 4,7 respectiv 5,5 inchi. Aceasta poate fi privita drept prima confirmare oficiala ca Apple va lansa smartphone-ul in cele doua variante de ecran.

IPHONE-6-BUN-540x304

Interesant este ca, de cand a inceput sa primeasca precomenzile, China Mobile a inregistrat deja 33.000 de solicitari. Potrivit surselor, smartphone-ul ar urma sa coste 810 dolari. Apple se asteapta la un succes urias cu noul smartphone iPhone 6, motiv pentru care a comandat furnizorilor intre 70 si 80 de milioane de unitati.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Potrivit unei analize trimise investitorilor, analistii de la RBC estimeaza ca Apple va vinde, in prima saptamana, peste 10 milioane de terminale iPhone 6. Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

Potrivit TechCrunch, noul iPhone 6 va veni si cu o camera mai buna (cel mai probabil nou senzor foto/video de 13 MP Sony Exmor) si va include, in sfarsit, si NFC – tehnologie care va permite utilizatorului sa foloseasca telefonul pentru tot felul de activitati, de la deschiderea usilor cu cip electronic la platile la cumparaturi.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x