Thursday, March 28, 2024

iPhone 6 Plus, pret la liber si specificatii. Ecran de 5,5″. Primul telefon Apple cu camera cu stabilizare optica a imaginii

Must Read
iphone-6-plus-pret-la-liber-si-specificatii-ecran-de-5-5-primul-telefon-apple-cu-camera-cu-stabilizare_size1

Noul iPhone 6 este un concurent direct pentru Samsung Galaxy Note 4. iPhone 6 Plus s-a lansat oficial marti, impreuna cu iPhone 6 si cu Apple Watch, un ceas inteligent menit sa ajunga accesoriu fashion. iPhone 6 Plus are o carcasa din aluminiu, cu marginile laterale rotunjite. Telefonul este un pic mai subtire decat iPhone 6, avand 7,1mm grosime, comparativ cu 6,9mm.

Pretul lui iPhone 6 Plus in Europa, la liber, este intre 800 si 1000 de euro, potrivit unor informatii care provin din Marea Britanie. Varianta cu 16 GB de spatiu va costa 800 de euro, cea cu 64GB va fi 900 de euro, iar modelul cu 128GB de spatiu de stocare va fi 1000 de euro.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe eMAG.ro

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe Okazii.ro

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe F64.ro


Noul iPhone 6 Plus are un ecran IPS de 5,5 inch la rezolutie Retina HD, 1920 x 1080p, ceea ce duce la o densitate de pixeli pe inch de 400. Datorita ecranului mai mare, acest smartphone va putea fi folosit mai usor la navigarea pe Internet. Ecranul mai mare ar trebui sa puna in valoare si noul sistem de operare, iOS 8.

Interfata a fost optimiziata pentru un ecran mai mare, astfel ca acesta poate fi impartit in doua, pentru o mai buna utilizare a aplicatiilor.

- Advertisement -

Noul smartphone de la Apple are cip A8 pe 64 bit (arhitectura pe 20nm), care inseamna cu 25% mai multa putere la CPU si cu 50% mai multa la GPU.

iPhone 6 are LTE Cat. 4 care asigura viteze de pana la 150Mbps, Wi-Fi de 3 ori mai rapid decat iPhone 5s. De asemenea, puteti initia apeluri telefonice prin Wi-Fi la unii operatori de telefonie mobila intre care EE din Marea Britanie, si exista si VoLTE.

iPhone 6 Plus a primit de asemenea si NFC, care va putea fi folosit pentru plati care sa nu necesite introducerea datelor bancare de fiecare data, ci doar autentificare.

Telefonul a primit o camera iSight de 8MP cu blitz dual. Marimea pixelilior este aceeasi ca la iPhone 5s, si anume 1,5 microni, iar diafragma a ramas la f/2.2. Noutatea este ca iPhone 6 Plus are stabilizare optica a imaginii, fiind singurul telefon lansat vreodata de Apple care are aceasta functie. De asemenea, autofocusul vine cu detectie de faza.

iPhone 6 Plus are o camera video care filmeaza la 1808p cu 30 sau cu 60fps, iar in slow motion puteti filma chiar si cu 240fps.

iPhone 6 Plus va putea fi precomandat din data de 12 septembrie, iar livrarile se vor face din 19 septembrie.

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe eMAG.ro

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe Okazii.ro

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe F64.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x