Monday, September 20, 2021

iPhone 6 Plus se îndoaie în buzunarele utilizatorilor; un test video confirmă acest lucru

Must Read
maxresdefault(4)

Spre deosebire de anii precedenți, Apple a decis că acum este vremea pentru lansarea unor terminale mobile cu diagonale mari, fanii companiei americane având la dispoziție atât un iPhone 6 de 4.7 inch, cât și un iPhone 6 Plus, terminal de tip phablet ce ne încântă printr-un display de 5.5 inch.

Cu toate că platforma de socializare YouTube ne pune la dispoziție fel și fel de teste de rezistență cu device-urile în cauză, se pare că mai există un lucru ce nu a ieșit la iveală până acum câteva zile, și anume faptul că numeroși utilizatori au semnalat că modelul iPhone 6 Plus se îndoaie destul de ușor în buzunarele pantalonilor.

Pentru a demonstra acest lucru, canalul de YouTube UnboxTeraphy ne-a pregătit un test video prin care vedem cum iPhone 6 Plus se îndoaie. Printre motivele care contribuie la un astfel de comportament din partea telefonului se numără în principalal materialul metalic foarte subțire de pe spate.

- Advertisement -

Totodată, alte lucruri care ar putea sta în spatele acestui defect adus de iPhone 6 Plus sunt mărimea sa, cât și grosimea foarte redusă, elemente ce nu oferă o rezistență la fel de mare ca cea a modelelor precedente.<

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri

CEC Bank continuă să se modernizeze și digitalizeze și lansează pachetele de cont curent ce pot fi accesate 100%...
- Advertisement -

More Articles Like This