Friday, April 19, 2024

Primele accesorii pentru iPhone6 au aparut inainte de lansare. Supriza neplacuta pregatita de Apple

Must Read

Abia saptamana viitoare apare iPhone6, dar deja au inceput sa se vanda accesorii pentru el. Iar intre timp si concurenta Apple se intareste. Concurenta lui Apple nu doarme, ci isi ia energie din zvonuri. Cei de la Huawei au lansat un telefon cu carcasa ceramica iar sticla ecranului este de safir, imposibil de zgariat. Au trecut vremurile cand Huawei facea telefoane accesibile.

Producatorul chinez a ajuns in faza in care produce phablet-uri spectaculoase si deloc ieftine. La specificatii sta insa exceptional iar cei sase inci de display incap intr-o carcasa compacta, Costa 600 de euro mica insa, la jumatate din pret, Huawei are si un model cu ecran de 5 inci. E drept ca are o rezolutie de modesta, 720p, dar e performant, are 4G si carcasa din aluminiu

Cei de la Prestigio raspund si ei asaltului de telefoane ieftine si bune pentru cei chibzuiti. Se adreseaza celor aflati in cautarea unui telefon dual-sim performant cu o camera buna si un pret decent. La 200 euro primim un ecran frumos, camera de 13 megapixeli pe spate si 5 megapixeli pe fata. Iar daca nu sunteti fan Android, vine si intr-o versiune cu Windows Phone 8.1. Pretul e la fel de bun.

Insa, daca aceste smartphone-uri nu v-au convins si asteptati noul iPhone 6, la IFA Berlin 2014 deja au aparut primele accesorii. Vanzatorii spun ca e mai bine sa-ti faci vara sanie. Chinezii au scos deja la vanzare carcase, huse si alte dispozitive de protectie, chiar daca nu sunt 100% siguri cum va arata telefonul.

- Advertisement -

De la cei care vand aceste accesorii, echipa iLikeIT a aflat ca Apple ar putea sa le faca o surpriza destul de neplacuta fanilor: in varianta de 4,7 inci, iPhone 6 va avea sticla normala pe fata. Doar cel de 5,5 inch va fi acoperit cu safir si va veni cu o memorie interna de 256 gb.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x