Un brand de lux din SUA ofera varianta de lux a iPhone 6. Cat costa telefonul din aur, cu diamant masiv atasat pe carcasa

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Toate modelele noi de iPhone vor pali in comparatie cu versiunea de lux a iPhone 6 oferita de Falcon, care este placat cu aur si are o piatra pretioasa masiva atasata la spate.

61567394.jpg

Falcon, un brand de lux din SUA, a oferit versiuni de lux ale iPhone 6, cu preturi absurde, chiar inainte ca acest telefon sa fie lansat pe piata. Astfel, puteti sa platiti 4.500 de dolari – atat cat este precomanda – pentru un iPhone 6 cu carcasa din aur de 24 de carate. Insa o precomanda pentru versiunea cu carcasa din aur roz, cu un diamant roz atasat pe spate, costa 48,5 milioane de dolari. Daca aurul roz nu vi se potriveste, il puteti inlocui cu platina, tot de 24 de carate, pentru acelasi pret de 48,5 milioane de dolari.

Acum ceva timp au aparut zvonuri potrivit carora in ziua lansarii iPhone 6, Apple va prezenta si o versiune cu ecran anti-soc, din safir. Insa informatia a fost infirmata. Nu trebuie sa va ingrijorati insa, pentru ca Falcon va ofera si un telefon cu un safir atasat pe carcasa, pretul acestuia fiind de 4,75 de milioane de dolari.

Evident, Falcon ofera si accesorii pe masura. De exemplu, o pereche de casti de lux costa 300.000 de dolari. Pentru toate aceste versiuni, dar si altele din oferta, cu diamante de diverse culori, Falcon cere un depozit de 50 la suta din valoare, aparatul urmand a fi livrat la 10 saptamani dupa data lansarii oficiale iPhone 6, adica 9 septembrie 2014.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.