Thursday, March 28, 2024

Adidasii cu aripi, cele mai cool incaltari ale momentului

Must Read
Aripi, plastic transparent, pantofi sport – aparent aceste trei elemente nu au nicio legatura intre ele. Si, totusi, acum te pot duce cu gandul la un singur cuvant: Adidas.

Renumitul producator de articole sportive si designerul Jeremy Scott s-au jucat cu toate aceste trei elemente si au lansat o colectie plina de fantezie pentru aceasta vara. Daca pana acum, excentricul designer a folosit in colectiile sale culori puternice, imprimeuri florale si leopard, tocurile inalte sau platformele, pentru aceasta vara designul minimalist pare sa fie laitmotivul colectiei de adidasi cu aripi.

Adidasi cu aripi Adidasi cu aripi
Adidasi cu aripi Adidasi cu aripi

Creatorul de moda ne invita sa purtam in acest sezon pantofi sport cu aripi, bineinteles, dar cu un aer mult mai fresh, conferit de plasticul transparent si de accentele discrete de culoare.

Dornice sa atraga atentia presei si a paparazzilor, vedetele au inclus acest trend in garderobele lor inca de la prima colectie lansata de faimosul designer inca din 2008. La Hollywood, pantofii sport cu aripi semnati Jeremy Scott au facut furori in special in randul vedetelor de culoare. Nicki Minaj, Rita Ora, Solange Knowles si Chris Brown poarta adidasii cu aripi atat in tinutele de zi cu zi cat si pe scena.

Nicki Minaj Rita Ora
Solange Chris Brown

Nici vedetele din Romania nu s-au lasat mai prejos si au luat cu asalt excentrica tendinta in materie de incaltaminte. In timp ce Bianca Dragusanu si Anda Adam au optat pentru pantofi sport cu aripi si platforma, Alex Velea detine in garderoba deja celebrii adidasi cu ursuleti semnati tot Jeremy Scott.

- Advertisement -
Bianca Dragusanu Alex Velea

Brand-ul Adidas este cunoscut peste tot in lume atat pentru calitatea si design-ul inovator al echipamentelor sportive, cat si pentru parteneriatele sale cu designeri celebri (Stella McCartney, Jeremy Scott) si cu unele dintre cele mai in voga staruri ale momentului (Big Sean, Nicki Minaj).

Scott, al carui motto este “Fun and Fashion”, si-a facut studiile la Pratt Institute din Brooklyn, New York , dar a lucrat inainte la Paris , Los Angeles, Londra, Moscova si Seul.

Pantofii sport cu aripi Adidas by Jeremy Scott sunt disponibili in Romania, in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x