Thursday, March 28, 2024

Pantofi cu tinte: cele mai populare modele

Must Read
Pantofii cu tinte au ramas fara indoiala unul dintre cele mai emblematice modele de pantofi ale tuturor timpurilor. Avand puterea de a transforma in cateva secunde o tinuta banala, intr-una cu adevarat spectaculoasa, pantofii cu tinte se claseaza in continuare in topul preferintelor iubitoarelor de moda.

De unde a inceput aceasta manie a pantofilor cu tinte? Responsabil pentru declansarea acestui trend, caruia nu i-a trebuit mult timp pana sa capete o amploare extrem de mare, este Christian Louboutin. La sfarsitul anului 2010, desginerul lansa colectia de primavara-vara, care aducea in prim-plan modelele de pantofi cu tinte metalice.

Esti curioasa sa afli care sunt cele mai populare modele de pantofi cu tinte, care au prins cel mai bine in randul fashionistelor? Iata-i!

Pantofii stiletto cu tinte

Startul trendului pantofilor cu tinte a fost dat de Christian Louboutin in momentul in care tot mai multe vedete au inceput sa poarte obsesiv modelul Pigalle. Linia minimalista si eleganta pe care o pastreaza acesti pantofi stiletto, combinata cu un varf ascutit si tinte pe toata suprafata, au adus modelului Pigalle popularitate, dar si titlul de “cei mai sexy pantofi din lume”, in anul 2012, de catre Footwear News si reprezentantii brandului Saks Fifth Avenue.

Rosul a fost culoarea care i-a cucerit pe membrii juriului, care din cele 25 de modele ale celor mai bine cotati creatori, printre care Manolo Blanhik, Christian Dior sau Gucci, au preferat senzualitatea pantofilor Pigalle, cu tinte, marca Louboutin.

- Advertisement -

Bloggeritele de moda umpleau strazile cu astfel de modele de incaltaminte, ele purtand pantofii cu tinte Louboutin in nenumarate combinatii gratie versatilitatii lor.

Pantofii cu tinte si platforma

Un alt model celebru de pantofi cu tinte apartine bineinteles, tot lui Louboutin. Din dorinta de a satisface gusturile tuturor femeilor in materie de pantofi, creatorul a realizat modelul Lady Peep Spikes, cu varf decupat si platforma.

La fel ca si modelul Pigalle, pantofii cu tinte si platforma si-au gasit destul de repede locul in garderoba vedetelor, care nici acum nu inceteaza sa poarta acest tip de pantofi nonconformisti, cu tocuri ametitoare. Pe langa populara pereche de pantofi negri cu platforma si tinte argintii, Louboutin a creat diverse variante: de la pantofi aurii cu tinte roz, pana la clasicul model cu tinte monocrome. Acesti pantofi fetis isi demonstreaza puterea de seductie, fara a depasi bariera dintre vuglaritate si senzualitate.

Pantofii cu tinte in varf

Ramanem tot la Christian Louboutin, la colectia de toamna-iarna 2013, cand a dezvaluit o noua abordare a pantofilor stiletto cu tinte, realizand modelul cap-toe. Pantofii Geo, cu tinte aplicate doar pe varful auriu, au dat o noua semnificatie senzualitatii si elegantei in materie de accesorii.

Desi nu a trecut foarte mult timp de la lansarea pantofilor cu tinte in varf, vedetele nu inceteaza sa poarte diferite versiuni ale acestor incaltari. De la nuante vibrante, pana la tonuri nude sau monocromatice, pantofii cu tinte aplicate in varf confera sex-appeal si garantia unui look demn de podiumurile de moda.

Chiar daca nu s-au bucurat de aceeasi popularitate, primii pantofi cap toe cu tinte au fost realizati tot de Louboutin in anul 2012. Modelul Asteroid Pumps a fost mult mai excentric, spre deosebire de Geo, care a mizat pe eleganta.

Balerinii cu tinte

Iata ca a venit si randul balerinilor sa fie accesorizati in intregime cu tinte. Delicatetea si inocenta pantofilor de balerina au fost complet anulate de nonconformismul tintelor.

Balerinii cu tepi si varful ascutit, marca Christian Louboutin, au devenit obsesia numarul 1 a vedetelor si fashionistelor, care isi doreau sa poarte incaltaminte comoda, dar cu un design cat mai original.

Mocasinii cu tinte

Daca tot am imprumutat din garderoba masculina aproape toate piesele vestimentare posibile, de ce nu am face acelasi lucru si atunci cand vine vorba de incaltaminte? La acest lucru se pare ca s-a gandit Louboutin cand a creat mocasinii cu tinte.

Chiar si vedetele pe care nu iti imaginai ca o sa le vezi vreodata in pantofi fara toc, au imbratisat rapid trendul pantofilor cu tinte de tip mocasini. Mocasinii Rolling Spikes de inspiratie masculina, au reusit sa revolutioneze complet peisajul modei in anul 2013.

Botinele cu tinte pe toc Jeffrey Campbell

Il parasim pentru o clipa pe Louboutin si ne indreptam atentia catre controversatele botine cu tepi marca Jeffrey Campbell. In anul 2012, Jeffrey Campbell lansa pe piata botinele Lita cu tinte si tepi pe toc, “o adevarata arma alba pentru femei”.

Paradoxal, desi au fost declarate de catre DailyMail ca fiind cele mai urate incaltari create vreodata, botinele cu tinte marca Jerffrey Campbell au reusit intr-un fel sau altul sa capete tot mai multa popularitate in randul iubitoarelor de moda nonconformiste. Asemanate de catre expertii in moda cu niste pantofi de stripteuza sau de travestit, din pricina aspectului usor vulgar conferit de tocul gros si inalt, combinat cu o platforma masiva si bineinteles, tepi si tinte cat cuprinde pe toc, botinele Lita si-au gasit totusi loc in garderoba femeilor de pretutindeni.

Aproape ca nu a existat bloggerita de moda care sa nu isi fi etalat perechea de “Litas” cu tinte, chiar daca marii critici de moda au fost de parere ca aceste modele sunt chiar mai hidoase decat sabotii Crocs sau cizmele UGG.

Acestea sunt principalele modele de pantofi cu tinte care au dobandit o popularitate incredibila in randul femeilor de pretutindeni. Seducatori si plini de personalitate, pantofii cu tinte iti vor garanta mereu o aparitie spectaculoasa si nonconformista! Tu ai deja in garderoba o pereche de pantofi cu tinte?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x