Friday, March 29, 2024

Poarta cizme peste genunchi! Sunt cele mai populare incaltari din acest sezon!

Must Read
Mai actuale ca oricand, mai sexy ca orice alt tip de cizme pe care il ai in garderoba, cizmele peste genunchi sunt favoritele designerilor in acest sezon. Desigur, ele nu au lipsit din peisajul modei nici in anii trecuti, insa in sezonul toamna/iarna 2013-2014 sunt considerate piesa-cheie din garderoba. Femeile din toata lumea le adora deja, si le poarta in cele mai variate tinute si asta deoarece pot fi incluse atat in tinute de zi, cat si de seara. Nu-ti ramane decat sa descoperi cum poti purta item-ul vedeta al iernii in functie de momentul zilei si de stilul pe care iti place sa-l abordezi:

Cizmele peste genunchi in tinute casual

Pentru tinutele cotidiene, te sfatuim sa optezi pentru o pereche de cizme peste genunchi joase sau cel mult cu un toc mediu, grosut, in culori neutre pentru a se potrivi cu majoritatea pieselor vestimentare din garderoba ta. Rochiile lejere, din materiale fluide, merg perfect cu cizme de zi peste genunchi. Intregul look “dur” al cizmelor este imblanzit de textura rochiei. Alege un imprimeu in tendinte, tartan sau floral, pentru un look impecabil.

In egala masura, rochiile pulover, aduc un aer “soft” intregii tinute. Le poti purta ca atare, simple, cu o vesta din piele sau cu un palton clasic pe deasupra, in acord cu prognoza meteo. Nu in ultimul rand, acestea pot fi purtate cu blugi skinny sau leggings din piele si pulovere supradimensionate.

Ce modele poti gasi in magazine:


Bershka, 259 lei

Stradivarius, 329 lei

- Advertisement -

Cizmele peste genunchi in tinute smart-chic

Modelele joase merg de minune cu jeansi skinny, camasa si un sacou masculin sau un pulover over-sized. Modelelor cu tocul inalt le poti asorta o pereche de pantaloni scurti din piele sau tweed sau o fusta scurta.

Ce modele poti gasi in magazine:


Stradivarius, 279 lei

Zara, 579 lei

Cizmele peste genunchi in tinute office

Poti purta astfel de cizme si in tinutele tale de serviciu. Alege un model cu toc, intr-o nuanta neutra, si poarta-le cu o fusta conica sau o rochie office. Pentru ca outfit-ul tau sa fie elegant, ai grija ca fusta sa aiba o lungime medie. In acest sezon se poarta combinatia de rochie midi si cizme peste genunchi, pentru ca reuseste sa dea senzatia ca porti piesa feminina cu pantaloni din piele.

Ce gasesti in magazine:


Il Passo, 699 lei

Massimo Dutti, 899 lei

Cizmele peste genunchi pentru tinutele de seara

Pentru seara, iti poti lasa imaginatia sa zburde si sa concepi cele mai originale tinute. Cizmele ultra-lungi pe picior, in diferite culori, alaturi de rochii si fuste mini pe corp (ce nu lasa totusi sa se dezvaluie niciun centimetru de piele) sunt teribil de sexy.

Daca nu esti in largul tau cu un outfit extravagant, poti oricand miza pe jeansi ultra skinny si top-uri glam.

Ce modele poti gasi in magazine:


Zara, 1,149 lei

Zara, 659 lei

Cu toc foarte inalt sau fara, aceste cizme iti vor infrumuseta silueta, alungind si subtiind picioarele. Un alt atu al lor este versatilitatea, potrivindu-se perfect atat cu fuste mini sau rochii, cat si cu pantaloni mulati.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x